reklama
Paula_i_dzieciaczki
Fanka BB :)
Ja wróciłam do żywych, a właściwie do pracy po urlopie wychowawczym
Dwa lata mnie nie było, mam wrażenie, że nic nie umiem, nic nie wiem... 
I okres dziś u mnie zawitał
I okres dziś u mnie zawitał
Lwica1410
Ja to nie miałam za bardzo okazji spać.Nie rozumiem co dzisiaj tak cicho! Budzimy sie, zaraz weekend, czas wracac do zywych![]()
Kaalaa
Ale sobie combo zrobilasJa wróciłam do żywych, a właściwie do pracy po urlopie wychowawczymDwa lata mnie nie było, mam wrażenie, że nic nie umiem, nic nie wiem...
I okres dziś u mnie zawitał![]()
Uuu.. to dzisiaj szybkie ogarniecie wieczorem i poloz sie wczesniej, moze odespisz to dzisiajJa to nie miałam za bardzo okazji spać.
Nie rozumiem co dzisiaj tak cicho! Budzimy sie, zaraz weekend, czas wracac do zywych![]()
Ja łażę
Ogólnie odkąd tu przyjechaliśmy w poniedziałek to poniżej 20 tys. nie schodzę. Chyba tu zostaje na zawsze
O zesz! Dawno nie zrobilam 20 tyszmotywowalas mnie, ide dzisiaj na spacer
![]()
Widzisz! A zarzucałaś mi brak wsparcia parę dni temu a tu proszę jak motywuję!
Paula_i_dzieciaczki
O tyle dobrze, że adaptację w żłobku mieliśmy od września, bo gdyby jeszcze to dorzucić na teraz to chyba bym zwariowałaAle sobie combo zrobilaspowroty sa ciezkie, ale chwile i sie wdrozysz znowu w tryb pracujacy
![]()
Kaalaa
OdszczekujeWidzisz! A zarzucałaś mi brak wsparcia parę dni temu a tu proszę jak motywuję!![]()
Nooo wtedy to juz bys sobie dolozyla do piecaO tyle dobrze, że adaptację w żłobku mieliśmy od września, bo gdyby jeszcze to dorzucić na teraz to chyba bym zwariowała![]()
reklama