reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
i ja witam....

u nas piękne słońce i cieplutkooooo...wow..chyba ostatnie podrygi lata...od poniedziałku tam mamy...

Fili jeszcze spi, dom posprzątany, pranie schnie...ja zaraz za obiadek sie biore...
maz w pracy...za to dziś południe ma wolne...zobaczymy co znowu wymyśli by zawiać..hehe...bo jak sie okazało, ze piątki będzie miał wolne to do pracy na piątek i sobotę sie zatrudnił przy wykończeniach u znajomego :angry:

A jak Konradek,przejęty?
Gratulacje dla niego!:tak:

no no no, to widzę ważny rok dla pierwszoklasisty:-) i jak tam pierwsze wrażenia ze szkoły:confused: powodzonka dla Konrada:tak::tak::-)
jakos tak normalnie...zahartowany przez przedszkole;-)
idzie na 4 lub 5 godzin i pyta sie czemu tak krotko
wczoraj dostał juz 2 pochwały od pani ,ze madry i zdolny:-):zawstydzona/y::rofl2: moj kondi:-)

Agusia,nareszcie sie odezwałas:tak:.Super,ze Konradkowi tak dobrze idzie:tak:.
Ja juz nie mam siły...remont,szkola.,trojka dzieci...same wiecie...:baffled:

Konrad zuch chłopak!!! Mam nadzieję, że ma fajną wychowawczynię, bo to bardzo ważne dla dobrego początku edukacji...

reklama
Do góry