reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U mnie podobnie,a mam jednego tylko berbecia,podziwiam matki wielu dzieci.Nuska,udanego wypdu!!!:-)
Ja prasuje,piore,odkurzam...nie mam siły.Musze sie wybrac do Ikei,ale nie mam kiedy![]()
Też do Ikei sie wybieram,ale nie mam jak,bo męza ciągle nie ma,pracuje,a autobusem daleko

Dziś małe starcie z mężem,jeszcze sie boczy,jakaś nerwowa jestem ostatnio

Ale słonko pięknie świeci.
Spadam po południu do mamy na kawke.

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
u nas dzis piekny dzien. Jestem przeszczesliwa, ze w koncu nie pada i wyszlysmy z domu . Zaliczylysmy juz z Milenka plac zabaw i odwiedzilysmy polski sklep. Teraz Milka spi, a ja kawkuje.
Udanego dnia wszystkim.:-):-):-):-)
u nas dzis piekny dzien. Jestem przeszczesliwa, ze w koncu nie pada i wyszlysmy z domu . Zaliczylysmy juz z Milenka plac zabaw i odwiedzilysmy polski sklep. Teraz Milka spi, a ja kawkuje.
Udanego dnia wszystkim.:-):-):-):-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Irtasia,nie denerwuj sie
.
Gosia,ciezko wyluzowac.Zamowilismy duzy kontener i wrzucalismy wszystkie niepotrzebne rzeczy.Wyrzucilismy nasze lozko z sypialni i toaletke miedzy innymi.Jackowi szkoda było szafy,bo te meble były naprawde solidne.I tym sposobem w sypialni zostala nam tylko big szafa do renowacji i plazma z tel cyfrowa;-)
.Pustawo dosyc
.
Jak pomysle ile pracy przed nami to mam chec stad uciec.Raczej Jacek bedzie wszystko robił,zeby zaoszczedzic
.Chcemy tez troszke porobic na strychu,zeby dzieciaki mialy w koncu odzielne pokoje
.Nie wiem jak z funduszami,bo wszystko teraz takie drogie
.
Nie marudze wiecej;-).
Usypialam Kondzia i sama usnelam ze zmeczenia.Ide sie wykapc i spac,bo pobudka przed 7
.
Dobranoc
.Gosia,ciezko wyluzowac.Zamowilismy duzy kontener i wrzucalismy wszystkie niepotrzebne rzeczy.Wyrzucilismy nasze lozko z sypialni i toaletke miedzy innymi.Jackowi szkoda było szafy,bo te meble były naprawde solidne.I tym sposobem w sypialni zostala nam tylko big szafa do renowacji i plazma z tel cyfrowa;-)
.Pustawo dosyc
.Jak pomysle ile pracy przed nami to mam chec stad uciec.Raczej Jacek bedzie wszystko robił,zeby zaoszczedzic
.Chcemy tez troszke porobic na strychu,zeby dzieciaki mialy w koncu odzielne pokoje
.Nie wiem jak z funduszami,bo wszystko teraz takie drogie
.Nie marudze wiecej;-).
Usypialam Kondzia i sama usnelam ze zmeczenia.Ide sie wykapc i spac,bo pobudka przed 7
.Dobranoc

Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja też witam:-):-) i miłego dnia dla wszystkich lutówek:-)
reklama