reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cara,a ja bym mu w ogóle nic nie odpisała,bo w tym momencie,to dla mnie by przegiął na maxa i chciałabym by w końcu doszedł do tego,że nie jest mi do niczego potrzebny. A nie jeszcze się poniżać do jego poziomu i mu odpisywać. :baffled:

Ja juz sie przestalam wdawac z nim w dyskusje, napisalam co mialam do napisania i zablokowalam... Jutro ide do komornika bo wciaz wisi mi kase za sierpien :-/...

Cara87 może właśnie w kościele odnalazłabyś spokój i wiarę, że może być lepiej?:sorry2:
Nie będę tu morałów prawić, bo nie jestem od tego, ale ja mimo przeciwności losu chodzę do kościoła i chcę by moje dzieci też chodziły i wierzyły. Moi rodzice tak mnie wychowali i ja moi dzieciom też chce to przekazać i tyle. Co one zrobią z tym w przyszłości to będzie ich sumienie, ale przynajmniej ja swoje będę miała czyste. ;-)

No i co teraz z Twoim byłym? Dasz mu szanse?

Ja nie jestem zbyt wierzaca... Moze dlatego jakos nie ciagnie mnie do kosciola... sama w kosciele nie bylam od listopada zeszlego roku... Tak jakos wyszlo...
Jakos wole swoje rozmowy do boga ;)...

Szanse?! Ktora z kolei :-/... Zadnej szansy bo on sie nie zmieni...

reklama
Maly zaliczyl spacer z dziadkiem :D..
A ja obejrzalam najnowsze Beverly Hills 90210 ;)... Milo...

No i teraz ciut gorsza sprawa - ostro sie narazilam ex tesiowej (hihi)... Natalka pokazala jej moje rozmowy na gg z M... I ogolnie M dzwonil, naswietlic mi ta sytuacje... Zasadniczo nic z tego nie rozumiem i nie mam pojecia po cholere do mnie dzwonil ;-/...
Z nerwow znowu lepek boli :-/...

witam wieoczrem:))
Natka dobrze ze sie zalogowalas an starym koncie:)0
Cara a moze najlepeij olac i exa i jego mamusie??
meczenie sie nimi naprawde nic nie da

Witam sie wieczorkem :)
Kubiszonek śpi więc troche czasu na bb mam a jakoś ciężko mi się odnaleść po długiej przerwie. muszę sie na nowo wkręcić ;-)

Cara wiesz czytam i nie wierze, przecież ten twój ex to palant, olej go i tyle, po co się męczyć i użerać z takim ...

Natka aj tez bym nowego konta nie chciala zakladac...

czesc Iza:))
tak wogole to my sie chyba jeszcze nie znamy.

moja mala wlasnie zrobila awanture bo nie wziela z dworu lalki do domu i dziadek musial jej po nia isc. teraz juz lezy z ta lalka:))

iza my tez sie nie znamy...
cara sorki ze tak sie wtrącam,ale dlaczego piszesz na paru wątkach to samo??? dziwnie sie to potem czyta.....
i to moje skromne zdanie,nie chce cie pouczac,ale piszesz tak bardzo prywatne rzeczy ze szok... przeciez to kazdy czyta,a masz link do naszej klasy,wiec kazdy wie kim jestes.....:oo::errr::baffled::sorry2:

reklama
Do góry