J 

justyneczka
Gość
wiecie co, nie wiem przy jakim ułożeniu jej robili to obracanie ale w kązdym razie 2 lekarzy to wykonywało.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Jakoś trudno mi się wogóle to wyobrazić jak to wygląda.
 Jakoś trudno mi się wogóle to wyobrazić jak to wygląda.  Ale nie chce mi się...
 Ale nie chce mi się... ). No to widze że teraz to sie zmieniło i każada ma robione w 9 miesiącu? Ja lubie ktg tak mocno słychać serduszko i każdy ruch:-)
). No to widze że teraz to sie zmieniło i każada ma robione w 9 miesiącu? Ja lubie ktg tak mocno słychać serduszko i każdy ruch:-)Co do obracania dzidzi, to lekarze robią to przez masaż ... ale może on przyspieszyć pooród.
Anetko ja co prawda jeszcze nie jestem po 36tc, ale miałam już jednoi ktg.
Myślę, że to jest normą, bo widać czy są skurcze czy nie.
 . Nie wiem dlaczego u nas nie jest to praktykowane
. Nie wiem dlaczego u nas nie jest to praktykowanehmmm dopiero na forum (poprzednim i obecnym) dowiaduje sie ze jest cos takiego jak kontrolne KTG. Mi w żadnej ciązy nie robili dopiero przy porodzie. Nie wiem dlaczego u nas nie jest to praktykowane
(((