sylwia76
Zaangażowana w BB
hej ja juz mam dośc, dwa prania schna na słoneczku, ukrop jak nie wiem;-).
Poprzesadałam wszystkie kwiaty bo mi się koncepcja na kolor doniczek zmieniła:-). Sosik z maslaków, kasz, golonka, kalafior( zachcianka) już na kuchence, ja dla siebie odgrzeje pstrąga. Oj ale upał daje.
Widzę, że jak zwykle na najwyższych obrotach a te kulinarme cuda - palce lizać, sama tak pichcisz????
sylwia76 nie strasz mnie z tym apetytemJa od wczoraj jem,jem i ...jem. Dzisiaj już wciągnęłam 2 naleśniki, gołąbka, 4 kanapki, jogurt, kawałek ciasta, jabłko,nektarynke i tak się zastanawiam co na obiad...
Byłam na spacerze na bazarku, kupiłam troszkę warzywek i owoców. Potem jeszcze w mięsnym i wróciłam do domu. Trzeba o jakimś obiedzie pomyśleć, tylko nie mam pomysłu co zrobić![]()
nic sie nie przejmuj, organizam widac tego potrzebuje a dzidzia wlasnie najbardziej przybiera na wadze. pewnie za moment ten apetyt nam minie
ja dzis na obiad mam w planie kurczaka z patelni duszonego z ryżem ale czy mi sie uda, zobaczymy jak wystoję.
powolutku zrobisz a jak nie ,świat się nie zawali
Witam! Zaczęłam Was czytać po dwunastej, jak Martynka poszła na drzemkę i nie zdążyłam do końca i ona już wstałaPrawie dwie godziny nadrabiałąm zaległości i nie mogę odpisać, bo muszę już kończyć
Wieczorem wejdę na pewno, to nadrobię zaległości. Miłego dnia
![]()
Kasiu, tutaj naprawde trzeba mieć niezłego speeda, by wszystkim na czas odpisać
Ostatnia edycja: