reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Justysia, wspolczuje tych dolegliwosci, ale trzymaj sie kochaniutka to juz sam koniec.Co do ruchow malenstwa to podpytaj polozna, mi wczoraj powiedziala ze do konca powinnam czuc tyle samo ruchow, ani mniej ani wiecej, powiedziala tez ze jesli na koncowce pojawia sie bole glowy i jakies mroczki przed oczami to tzreba odrazu dzwonic do szpitala i umowic sie na mierzenie cisnienia ( w sumie nie mam problemow z cisnieniem wiec nie wiem o co chodzi).
Czarna, tobie to chyba dobrze, zadnych dolegliwosci...nic tylko chodzic w ciazy non stop:-D

Z tym lataniem do wc to naprawde masakra, w nocy snilo mi sie ze jestem w toalecie i o malo sie nie posikalam do lozka:zawstydzona/y:ale bylyby jaja!!!

reklama
Dzien dobry,

JUSTYNA I AGNIESZKA zazdroszcze ze już tak bliziutko macie.
Czarna biedny ten chłopczyk oby później nie miał problemów z nóżką.

U mnie pogoda dziś beznadziejna i może dlatego ja mam beznadziejny humor jakoś tak doła łapie,dziś czuje sie troszkę lepiej ale wciąż mnie ciągnie tak duł brzuszka.Nie mam dziś koncepcji na obiadek i jak zwykle do południa lenia.Trzymajcie sie.Buśki

Dorotka ojjjj cos w czarnych barwach widze ta kase. Normalnie ja bym osobiscie z tym twoim brzuchem tam pojechałą i temu gosciowi
nawtykala!!!!!!!!!!!

Agniesia prosze cie mi trzecia juz wystarczy:tak: Czasami i mnie cos zaboli, zakłuje ale ja zaciskam zeby i robie dalej. wiem ze musi bolec czasami:rofl2: a jak za mocno to chwile odpocz:rofl2:ne i tyle:tak: Ja mam wsio ze stali:-D
a z takimi snami to trzeba uwacac:tak:

A ja abym sie nienudziła znow pilnuje bratanka.A najchetniej to bym spac poszła taka pogoda:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam
ale my tu drukujemy tego tekstu....wczoraj weszlam na listopad a tak cisza. tak caly dzien potrafi byc kompletna cisza:tak:one sie chyba nie barzdo lubia bo sie tam kloca o pierdoly jakies. masakra...to my jestesmy takie rozgadane tutaj:tak:
Haha dobre, dobre, jak to baby jedna drugiej oczy wydrapie, a My to jakieś inne jesteśmy :tak: ale to fajnie, dość na świecie zła, a u nas atmosferka luksio :rofl2:

Czarna biedne dzieciątko, taka operacja ze śrubami, to chyba straszny ból, a tki roczniak na wyciągu to chyba nie realne.Mam nadzieję, że znajdzie się jakieś dobre wyjście z tej sytuacji.

Anecia chyba musimy się spotkać, u Ciebie jest cytryna, u mnie miód, to razem będziemy się leczyły ;-):-p .

Właśnie była u mnie kuzynka, troszkę pogadałyśmy, ale i tak mnie coś dzisiaj nosi, że nie mogę w domu wysiedzieć. Jejku, jaka to bida jak się jeden samochód w domu popsuje, od razu nie ma jak się z domu ruszyć, przecież na rewer nie wsiądę. :crazy:

CZARNA zal mi tego malego :-(
BLOND to zapraszam do mnie to razem temu szefowi nakopiemy do d.... :-)
CZARNA wiesz ja zobacze co bedzie w poniedzialek i jak sie wkurze to tam pojade choc tego faceta trudno zlapac na jednym miejscu :-(
BLOND na ktora masz USG :-)
WANILIA no nosi cie dzis strasznie widze ale to chyba dobrze :-)
WESOLUTKA ja tez mam czasem nastroje tak jak jest pogoda za oknem U mnie na szczescie jest dzis w miare slonecznie :-)

A co do listopwada to ja tez tam czasem zagladam ale tak rzeczywiscie zazwyczaj jest non stop cisza wiec ja sie z pazdziernika nie ruszam I wogole te dziewczyny jakies dla mnie obce :-(
A tu sie czuje jak w rodzinie a nawet i lepiej :-)
Nie rozumiem jak mozna sie klocic na BB po co przeciesz dos duzo nerwow jest w zyciu a nie jeszcze sie denerwowac przed kompem PARANOJA :-(

Dorotka mozna mozna sie kłucic tymbardziej ze czasami człowiek powie cos nie tak. Najwazniejsze aby od samego poczatku byc soba a nie udawac.Pokazywac jakim to sie nie jest na co to stac i ze wsio naj uhhh ahhhh ehhhh:-p
Najwazniesza jest szczerosc i dystans. Przeciez wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie i jezeli je wypowiada to nie po to by kogos urazic :tak: przeciez niebedziemy siedzialy i przytakiwały jedna drugiej bo to by było sztuczne:-p

Co do innych watków ja tylko podpatruje czy któras urodziła. Normalnie jakbym sama w ciazy chodziła:)))

Juz to gdzies dzisiaj pisalam USG mam dzisiaj na 16.30:))))
ja wczoraj pierwszy raz do nich zajrzalam bo u nas poszly wszystkie spac:)a tak to zawsze zagladam do tych do przodu tzn wrzesien , sierpien:)bo tam sie cos dzieje, rodza i wogole jakies bardziej ruchliwe sa niz te z tylu:)

Ostatnia edycja:
czarna ale do 104 nie ruszam, bo i tak leży w workach próżniowych w kotłowni. Oj biedny ten mały
dorotka dobrze powiedziałas. A z kasą naprawde nieciekawie
wanilia do mleka nie dodają ale przetworzenie swoje robi, mnie też gardełko męczy, a mam na lody ochote
Agniesia no przedemna napewno bedziesz
justynka jeszcze trochę
blond taka jest prawda z jedzeniem, eko wcale nie znaczy drożej, my sami w tamtym roku zimą dla koni kupowaliśmy marchew w ekologicznym bo była po prostu tansza, nie taka piekna może ale jak szło mi dziennie 10 kg, to cena była ważna

ja już po prasowaniu, wkońcu, jeszcze kuchnia albo łazienka.
Co do mleka jest tak mleczarnie skupując mleko od rolników badają ilośc bakterii i liczbe komórek somatycznych( swiadczy o zapaleniu), też są próby na substancje hamujące( np antybiotyki, proszki do prania) i inne. Mleko które nie spełnia wymagań nie idzie do użytku, a rolnik ma zawieszony skup do czasu poprawy, tak ze nie tylko mleczarnie są tu winne, ale niestety dół, po co dbać o czystość wymion, jak można walnąc krowie antybiotyk i po sprawie- mleko bez bakteri i kom somat. Ludzie oszukuja na każdym momencie produkcji, a wszystko to kończy sie na konsumencie taka jest niestety prawda

reklama
Znowu naskrobalyscie,ze ciezko nadrobic:-D:szok:Ja wczoraj bylam zwiedzac ten szpital,warunki dobre,jeden basen jak sie chce tam rodzic,no i akurat babka urodzila i bobasek plakal:-),a Moj po wizycie mowi:Moglabys juz urodzic,bo doczekac sie nie moge:-p!Ja im blizej tym bardziej sie boje,a on mi tu marudzi heheh.Dzis w planach jakies zakupy,a pozniej odwiedzaja nas znajomi.Jutro na caly dzien jedziemy do innego miasta,wiec pewnie moja aktywnosc na bb powroci w poniedzialek:rofl2:Noc dosc dobra choc z 6razy w ubikacji:laugh2:
Dorota mam nadzieje,ze z kasa sie wyjasni,bo naprawde nie zazdroszcze ci tego stresu!!!
Justyna moze na weekend sie rozpakujesz:-pJa tez jade jeszcze na reszte zakupow,bo pozniej moze byc problem,od razu po porodzie.
blond trzymam kciuki za wizyte!
czarna biedny chlopczyk!:confused:

Do góry