Witam!
No dzis aktywnosc jest niesamowita!!!
Ja po 7 wstalam zawiezc Wike do szkoly potem wrocilam po meza i synka bo pojechalismy na zakupy i tak nam do 11 zlecialo;-) Potem po Wike i na szczepionke z Matim.Musze Wam powiedziec ze mam dzielne dziecko bo nawet nie pisnol!!! a babci powiedzial ze mamusi obiecal ze nie bedzie plakal
i slowa dotrzymal!!
Ja wlasnie zajadam sie serkiem Feta
w oleju z czosnkiem i oliwkami
Moja Wika juz odrobila lekcje!ciekwe jak dlugo bedzie iala zapal bo ja jak zaczal sie weekend to do torby w niedziele wieczorem zagladalam

Jutro wioze ja na kolko taneczne bo pani ich namawia a moja sroczka wszedzie pierwsza
Pogoda u nas do d.... i ja rowniez zlapalam wiruska
pije herbatke z miodem i cytrynka ora biore asckorutical.
Dzis kupilam w aptece Bepanthen wiec juz wsio mam teraz napewno
Dorotka oj z ta kasa to was ale wstrzymuje no
Justynka i Agniesia napewno juz na dniach sie rozpakujecie
Kaka a na ciebie tez bym stawiala Twoja siostra ma racje to moze byc przygotowanie do porodu
Czarna biedny maluda no:-(
małaulka to lez i odpoczywaj
Blond link niesamowity ale sie usmialam
A ja mam wizytke juz napewno 18 wrzesnia juz czekam na ten dzien z niecierpliwoscia!!!
No lece dalej czytac
No dzis aktywnosc jest niesamowita!!!
Ja po 7 wstalam zawiezc Wike do szkoly potem wrocilam po meza i synka bo pojechalismy na zakupy i tak nam do 11 zlecialo;-) Potem po Wike i na szczepionke z Matim.Musze Wam powiedziec ze mam dzielne dziecko bo nawet nie pisnol!!! a babci powiedzial ze mamusi obiecal ze nie bedzie plakal
i slowa dotrzymal!!Ja wlasnie zajadam sie serkiem Feta
w oleju z czosnkiem i oliwkami
Moja Wika juz odrobila lekcje!ciekwe jak dlugo bedzie iala zapal bo ja jak zaczal sie weekend to do torby w niedziele wieczorem zagladalam

Jutro wioze ja na kolko taneczne bo pani ich namawia a moja sroczka wszedzie pierwsza

Pogoda u nas do d.... i ja rowniez zlapalam wiruska
pije herbatke z miodem i cytrynka ora biore asckorutical.Dzis kupilam w aptece Bepanthen wiec juz wsio mam teraz napewno

Dorotka oj z ta kasa to was ale wstrzymuje no

Justynka i Agniesia napewno juz na dniach sie rozpakujecie

Kaka a na ciebie tez bym stawiala Twoja siostra ma racje to moze byc przygotowanie do porodu
Czarna biedny maluda no:-(
małaulka to lez i odpoczywaj
Blond link niesamowity ale sie usmialam

A ja mam wizytke juz napewno 18 wrzesnia juz czekam na ten dzien z niecierpliwoscia!!!

No lece dalej czytac

Nie wydaje mi sie, ale niech bedzie, moze troszeczke w tym prawdy.....
. Miłego wieczoru
dumna jestem z niego bardzo