reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hej Kobitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robię dziś na wieczór pizzę, mam już wyrobione ciasto, przygotowane wszystkie skladniki, tylko ulozyc i wsadzić do piekarnika ;-) M. zachwycony :laugh2:, będzie pewnie za godzinkę :-p:-p:-p
U nas pogoda do bani, na jutro zapowiadaja to samo. Ale szczerze, to mi odpowiada, bo cielpło mnie wykańcza. Jak chodziłam z J. w ciąży, to w ost. miesiącach przytulałam się w nocy do ściany, żeby się ochlodzić :laugh2:
Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie!!!!! Mam nadzieję, że żadna z Was w ten weekend sie jeszcze nie rozpakuje. Chociaż....... :tak::tak::tak::tak::tak: :**************************************

reklama
O MATKO wicie co dziś przeżyłam?? poczułam jak normalnie moje dziecko spadło niżej w środku :szok:, nie wiem jak to opisać, tak lekko mi sie zrobiło, brzuch pod cyckami juz nie ma takiej "ramki" macicy która wyczuwałam baaardzo, teraz jest płasko. Ale jakie uczucie, ide sobie i takie zsunięcie w dół ale bez bólu, przyjemność wręcz:-p matko jedyna, nie mam pojęcia co sie ze mną dzieje ale czuje ruchy jakos bardziej głęboko, hehe Nie miałam czegos takiegom z Laurą:confused:
Nie wiem czemu, ale jakos jestem dziwnie zadowolona:-)
Tearaz to mi dopiero ten brzuch wisi, hahaha:-D

Justynka gratuluje mozliwosci glebokiego oddechu:tak::tak::tak:ale mialas przezycie fajne:tak:to juz niedlugo .....;-)
Ppatqo po tym KFC tylko mnie zgaga dopadla...:baffled:wiec chyba jednak nie ma czego zazdroscic:sorry2:

dziewczyny, nawet nie wiecie jak mi ciarki po plecach przeszły na samą myśl.

przed chwila byłam w toalecie i myślałam ze nie wyjde sama, bo taki ból mnie złapał w prawej pachwinie:baffled: a małą naprawde czuje tak nisko że szok:szok:

Justynka, no to Ci już chyba niedługo zostało do porodu...
Gosia też bym zjadła pizzę ale niestety nie chce mi się zrobić:no:
Ppatqa- fajnie , M będzie z synkiem jeżdził na tej maszynie;-)
Dorotka a może Tobie się tak tylko wydaje, że w poprzek , teraz dziecko jest już duże i wszędzie go pełno:tak:

A my mieliśmy gości znajomy M z pracy przyjechal z rodzinką, fajnie tak na chwilę pogadać, teraz M coś se robi przy aucie a ja oglądalam mecz, co prawda przegrany, ale awans jest!!!
A na wieczor to nie mamy żadnych planów, pewnie grzecznie przed telewizorem:tak::tak:

Dorotko bo specjalnie ominelam ten szczegol ;)) nie zeby to jakas tajemnica byla ale glupio mi sie do tego przyznac.
Justynka no to juz tuz tuz
Agus pewnie to cos w tym stylu ale jeszcze nie to jednak juz pewnie bliziutko!! :)) dasz rade napewno!!!
Ja jak mialam Wike wywolywana to pytalam poloznej po tym jak poczulam skurcze dzieki kroplowce czy to te bole a ona pokiwala glowa z usmiechem ze to jeszcze nie to!! a ja juz nie moglam z bolu!! wtedy nie urodzilam bo akcja byla za wolna i mala jeszcze chciala pozostac wiec tez sie balam jak dam rade skoro to ma bardziej bolec :000 ale dalam rade i po dwoch tygodniach Wika sie urodzila.
Powodzenia mamuski juz niedlugo juz za chwilke :))

Z moim bratem wsio ok. lekarz mówili ze cudem przezył a on ma tylko jednego siniaka!!! Natomiast bratowej brat leży w szpitalu i na razie nie wiemy co z nim.

Anetko ja tez współczuje takiej pracy nigdy nic nie można zaplanowac. A jednak rozłożyłaśJ)))
Blondii w 100%zgadzam się z tym filmikiem
Mnisia wyobrazam sobie ta zemste. Ma gosciu to na co zasłużył
Agnisia no no no widze ze ty tez z tych mamus które maja dosc bolesne przepowiadające. Mam nadzieje ze już niedługo. I licze na fotki tego łózeczkaJ))
Dorotka spoko loko wiesz jak jest aby dobrze służyły
Pappatqa jak obiecałaś to teraz musiszJ))
Justyna czyzby czyzby coraz bliżej finału????????Pamietaj aby nas informowac

reklama
CZARNA oj na pewno będe krzyczeć:-D oczywiście z radości. z Laurą jak mi wody odeszły i skurcze zaczyły sie po 2 h to ja przez te 2 godziny radoche jak 150!! hehe wiec na bank dam znać:-):-)

Do góry