reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Minisia czyli dobrze myślałam:-p:-p:-p tez bym tak zrobiła:zawstydzona/y:

A mnie cos wzieło i przygotowałąm ciuszki dla Smerfa na wyjscie ze szpitala. Znów głupi impuls:-D:-D:-D:-DA co tam nic im nie bedzie leza w wózeczku:-p

Dorotko przykro mi z powodu śmierci Ojca Jasia:-(
[*]

A ja bede ogladac Mam Talent chce zobaczyc jak ta mała dziewczynka bedzie śpiewac bo w reklamach az mnie ciarki przechodziły:-):happy:

Kobitki ja pierdziu piszecie tylko ze cos tam w domu robicie, ale mi to sie wydaje ze tylko tutaj jestescie tyle piszecie;-):rofl2::-D
Ja dzis przerazona, bo po siku na papierze ogromna ilosc sluzu z krwia....zaraz dzwonilam do lekarza, ale uspokoil mnie i jesli mnie nic nie boli i maluszek sie rusza to moze powoli czop odchodzi. Uwierzcie mi jak to zobaczylam to az rece zaczely mi sie trzasc. Piore wlasnie 4 pranie ciuszkow, jutro reszte, a w tygodniu prasowanko i wszystko juz bedzie gotowe na przyjscie maluszka na swiat.
Milego wieczorku zycze:-)

Magda az mnie ciary przeszły. Kurde ale sie dzieje moze bedziesz pierwsza!!!!!!!!!!! A nie moze ktos za ciebie tego zrobic abys nie wywoływała wilka z lasu??????????

Magda az mnie scielo jak to przeczytalam:szok:tez bym chyba sie trzesla z przerazenia. my tu tak sobie o tym wszystkim piszemy ale jak przyjdzie do tego ze ktoras zacznie rodzic to ja chyba zawalu dostane:tak:kurcze mowisz ze ciuszki pierzesz:tak:wicie gniazda na powaznie Ci sie wlaczylo po tym wszystkim:tak:podobno w ostatnim tygodniu przed porodem jest najsilniejszy tak dzisiaj przeczytalam w mojej ukochanej ksiazce"Zdrowa ciaza" ze wtedy najczesciej sie jeszcze raz pierze i prasuje bo najczesciej pokoiki gotowe a ciuchy zawsze jeszcze raz mozna wyprac:laugh2:

MAGDASF1 tez mnie przerazilas Zycze ci abys jeszcze z 2 tygodnie z dzidziem w brzuszku pochodzila:tak:
MINISIA dobrze mu zrobilas;-)
BLOND I CZARNA ja tez jednak MAM TALENT ogladam i wlasnie zaraz bedzie spiewac ta dziewczynka
CZARNA ja tez czekam na jej spiew

No przykre ze ojciec jasia zmarl:crazy:

Dobra juz dzis nie wejde DOBRANOC

reklama
Magda a czy ty wiesz że jak czop z krwią to możesz urodzić szybciej niż ci się wydaje??:szok: czytałam gdzieś że w takim wypadku to kwaestia MAX kilki dni:szok::szok: :-)

Do góry