katarzynak83
Majowe mamy'09
już mam mętlik w głowie
sama nie wiem co robić... jest jeszcze przed terminem miesiaczki wiec moze jeszcze jest za malo hormonu zeby kreska byla ciemniejsza... denerwuje sie bo chcialabym sie ucieszyc ;-)
tak sobie mysle ze moze jednak jestem w ciazy bo miesiac temu jak robilam test to nie bylo nawet cienia drugiej kreski...
oszaleje zaraz jak nic!
Szukam właśnie jakiegoś laboratorium gdzie bede mogla isc na badanie z krwi... to chyba bedzie bardziej wiarygodne od testu domowego...
sama nie wiem co robić... jest jeszcze przed terminem miesiaczki wiec moze jeszcze jest za malo hormonu zeby kreska byla ciemniejsza... denerwuje sie bo chcialabym sie ucieszyc ;-)tak sobie mysle ze moze jednak jestem w ciazy bo miesiac temu jak robilam test to nie bylo nawet cienia drugiej kreski...
oszaleje zaraz jak nic!

Szukam właśnie jakiegoś laboratorium gdzie bede mogla isc na badanie z krwi... to chyba bedzie bardziej wiarygodne od testu domowego...
Ukochany na szczęście jest blisko i zawsze mogę na Niego liczyć
A który to u Ciebie dzień cyklu? U mnie 27. nic tylko czekać:-( oczywiście na brak okresu i
Ja tez tak zrobię, jeśli test wyjdzie pozytywny, a do wizyty u ginekologa będzie daleko. Tylko ciekawe ile zapłacę, o ile zapłacę... Pójdę do lekarza pierwszego kontaktu i moze mi skierowanie da tez na inne, ogólne badanka krwi + beta oczywiscie.
ech, faceci!!!
.