Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź na pytanie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

łozysko dobre i wszystkie przepływy i tentno książkowe. :-) Lekarz powiedział że za 2 tygodnie odstawimy luteinę i nich się dzieje co chce.
, tzn jest to jeszcze norma (11 AFI) i gin mnie uspokaja, ale prosił abym piła 2 litry wody dziennie i za dwa tygodnie mam przyjść na kontrolę.
Mój gin jest poprostu przewrażliwiony! jak mi powiedział o wodach to ja odrazu podniosłam larum, i o wszystko go wypytałam ze szczegółami: Przede wszystkim co to znaczy mało i usłyszałam że norma jest od 5 AFI (więc 9 a tym bardziej 11 to według mnie do granicy się nie zbliża
). Wypytałam się szczegółowo o wszystko, także o różne pzrzyczyny i konsekwencje i jestem pewna ża ani tobie a ni mi nic z tego powodu nie grozi ;-). Ja jestem nadwrażliwa i wyczulona na wszystkie informacje dotyczące rozwoju prenatalnego z dwóch powodów: jestem okropna panikara (tak jak mój gin ;-)) a po drugie jestem terapeutą (terapia pedagogiczna dzieci ze sprzężonymi niepełnosprawnościami) a szewc bez butów chodzi i w przypadku swoich dzieci starsznie ze wszyskim panikuję (w innych okolicznościach udaje mi się racjonalnie myśleć, mam nadzieję;-)).