A
reklama
A
agamir
Gość
Nie dziekuje!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kci:-)uki za Ciebie tez.
ppatqa
Październikowe mamy'08
małaulka ja mojemu zapowiedziałam akcje okna na przełom wrzesień/październik, fajna masz pogode
dorko, ania magdziunia mój rodzinny jest od L4, oststnio od niego dostałm taki sam zestaw, rutynoskorbin, wit C i wyrko. Ja przeważnie lecze się sama, ale teraz wole nic nie brać, jak nie musze
czarna a my z M jakoś nie umiemy kurek zbierac nawet nie wiem gdzie ich szukać
gusia miło dzidzie posłuchac, ja swojej słucham codziennie
wesolutkaaa uważaj na siebie
blond_ a wejdz na strone i tam są koszty
magdziunia to czekam na foty, wtrafisz da rade, po liczbie poznasz
Ewela racja cięzko nadrobic
antuanet dzieki
[B]mirabelka jeszce ja jestem jakos mam przeczucie ze to będzie w listopadzie i sie nie spieszę
dorotko [/B]ja takie dni miałam od niedzieli do wczoraj włacznie dzis juz wstałam z wyrka
wanilia ty nie szalej
agamir znasz termin,trzymam kciuki
Torba oczywiście nie spakowana, ale pusciłam już 2 pranie dla brzdąca, rozmiar 62. To pierwsze moze jutro poprasuje. U mnie przepalamy na wieczór. A ja wyprałam druga partie ciuszków. otem pojechaliśmy z M do szpitala( spokojnie tego dla koni) ja powypisywałam papierki i M kupilismy ten motor, jejku gorzej jak z dzieckiem, ale teraz jaki grzeczny, sam musi pokupowac kas i ochraniacze, ale motor ma odemnie. Teraz szoruje wanienke po chrzesniaku botroche zółtawa, a on nie chce zebym chemie wdychała, jak się pracowity zrobił. Ma zapowiedziane ze motor tak, ale jak konie porobione, zeby w odstwke jazda nie poszła, choć teraz potym laserze i tak nie może jeżdzić.
dorko, ania magdziunia mój rodzinny jest od L4, oststnio od niego dostałm taki sam zestaw, rutynoskorbin, wit C i wyrko. Ja przeważnie lecze się sama, ale teraz wole nic nie brać, jak nie musze
czarna a my z M jakoś nie umiemy kurek zbierac nawet nie wiem gdzie ich szukać
gusia miło dzidzie posłuchac, ja swojej słucham codziennie
wesolutkaaa uważaj na siebie
blond_ a wejdz na strone i tam są koszty
magdziunia to czekam na foty, wtrafisz da rade, po liczbie poznasz
Ewela racja cięzko nadrobic
antuanet dzieki
[B]mirabelka jeszce ja jestem jakos mam przeczucie ze to będzie w listopadzie i sie nie spieszę
dorotko [/B]ja takie dni miałam od niedzieli do wczoraj włacznie dzis juz wstałam z wyrka
wanilia ty nie szalej
agamir znasz termin,trzymam kciuki
Torba oczywiście nie spakowana, ale pusciłam już 2 pranie dla brzdąca, rozmiar 62. To pierwsze moze jutro poprasuje. U mnie przepalamy na wieczór. A ja wyprałam druga partie ciuszków. otem pojechaliśmy z M do szpitala( spokojnie tego dla koni) ja powypisywałam papierki i M kupilismy ten motor, jejku gorzej jak z dzieckiem, ale teraz jaki grzeczny, sam musi pokupowac kas i ochraniacze, ale motor ma odemnie. Teraz szoruje wanienke po chrzesniaku botroche zółtawa, a on nie chce zebym chemie wdychała, jak się pracowity zrobił. Ma zapowiedziane ze motor tak, ale jak konie porobione, zeby w odstwke jazda nie poszła, choć teraz potym laserze i tak nie może jeżdzić.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorotka trzymaj się kochana i pamiętaj że malutka coraz mniej intensywnie będzie kopała, bo domek dla niej coraz mniejszy 
agamir no to maksymalnie okrąglutkie 10 dni przed Tobą :-) a miałaś od początku wskazanie na cc?

agamir no to maksymalnie okrąglutkie 10 dni przed Tobą :-) a miałaś od początku wskazanie na cc?
magdziunia
Październikowa Mama'08
No i jestem znów - bogosik wstawiony, w domku zrobiło się cieplej od kuchenki gazowej.
Pogoda jest do kitu a jeszcze godzinkę temu przebijało się słoneczko i niebieskie niebo było.
To chwilowe.
Właśnie zamóiłam sobie książki przez internet za 19,90.
Pogoda jest do kitu a jeszcze godzinkę temu przebijało się słoneczko i niebieskie niebo było.
To chwilowe.
Właśnie zamóiłam sobie książki przez internet za 19,90.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PPATQA i MIRABELKA dzieki kochane 
MIRABELKA wlasnie moja dosc mocno kopie i intensywnie sie rusza co mnie cieszy Ona lubi mnie kopac z boku brzucha dokladnie na plecy mi zaraz wejdzie hehe A z boku jest jakby delikatniejsze miejsce niz tluszcz na brzuchu z przodu i jak ona przyfandzoli lub sie przesuwa to az boli ale ja to nawet lubie
Teraz pod prawymi zebrami mam takie uczucie ze cos mi tam naciska.Jak siedze to musze sie calkowicie wyprostowac bo jak nie to uciska moze to OLIWIA ii wogole mam wrazenie ze ona tam cos ma heheh
PPATQA ty mialas sie oszczedzac a nie szalec
M daje nie ma w domu nawet jeszcze nie jedzie co mnie wkurza.Wogole chcialabym aby juz ten dzien sie skonczyl nie cierpie nie miec chumoru
AGAMIR to super ze juz wiesz kiedy urodzisz
Ale moze ktoras mamusia cie jeszcze wyprzedzi w koncu to jeszcze 10 dni

MIRABELKA wlasnie moja dosc mocno kopie i intensywnie sie rusza co mnie cieszy Ona lubi mnie kopac z boku brzucha dokladnie na plecy mi zaraz wejdzie hehe A z boku jest jakby delikatniejsze miejsce niz tluszcz na brzuchu z przodu i jak ona przyfandzoli lub sie przesuwa to az boli ale ja to nawet lubie
Teraz pod prawymi zebrami mam takie uczucie ze cos mi tam naciska.Jak siedze to musze sie calkowicie wyprostowac bo jak nie to uciska moze to OLIWIA ii wogole mam wrazenie ze ona tam cos ma heheh
PPATQA ty mialas sie oszczedzac a nie szalec

M daje nie ma w domu nawet jeszcze nie jedzie co mnie wkurza.Wogole chcialabym aby juz ten dzien sie skonczyl nie cierpie nie miec chumoru

AGAMIR to super ze juz wiesz kiedy urodzisz
Ale moze ktoras mamusia cie jeszcze wyprzedzi w koncu to jeszcze 10 dni

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Witam Mamusie! Faktycznie, jak od rana sie nie czyta, to stron jest do nadrobienia 
U mnie dzis spokoj i cisza. Nie prasowalam nic, bo jakoś mi sie nie zgrało
Mam za to wszystko do walizki do szpitala, kupiłam dziś już pieluszki tetrowe i spirytus do pępuszka. Idę jeszcze Niunię wykąpać i liczę na LB
))))) Do poźniej 

A
agamir
Gość
Dzieki Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mirabelka - tak od pozatku miałam wskazania do cc. A teraz wyszedł jeszcze jakis polip mały ktory prawdopodobnie powstał w ostatnicj miesiacach i boja sie krowtoku.
Mirabelka - tak od pozatku miałam wskazania do cc. A teraz wyszedł jeszcze jakis polip mały ktory prawdopodobnie powstał w ostatnicj miesiacach i boja sie krowtoku.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja poleżę sobię teraz i poodpoczywam - bigosik dochodzi.
Hmm dodałam do niego pół szklanki winka czerwonego ależ zapaszek.
Mniam ale poczekam na męża i zjemy razem.
Moje maleństwo dziś się rozpycha i 5 minut temu dostałam kuksańca mocnego aż mi dech zaparło.
Hmm dodałam do niego pół szklanki winka czerwonego ależ zapaszek.
Mniam ale poczekam na męża i zjemy razem.
Moje maleństwo dziś się rozpycha i 5 minut temu dostałam kuksańca mocnego aż mi dech zaparło.
Podziel się: