reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witajcie! U mnie też dziś okropna pogoda...wczoraj wieczorem i w nocy miałam kilka skurczy:szok: bolało...Nie panikowałam poprostu powiedziałam sobie,że to ćwiczenia i dalej poszłam śpiuniać i przestasło..:tak::-D
ściskam

Pogoda rzeczywiście jest obrzydliwa a ja od paru dni chodzę taka podminowana, że lepiej nie podchodzić. To chyba coś z hormonami, ale normalnie tak mnie wszyscy denerwują, a najbardziej to M.
Jemu się nigdy nie spieszy a tyle jeszcze do zrobienia w domu.
Co mogę to sama wykonuję, ale mogę z każdym dniem coraz mniej i coraz krócej:angry:

Moj maz powiedzial mi wczoraj ze ma przeczucie iz urodze dzis w nocy albo jutro:)) ucieszylam sie ale tej nocy jego przeczucie sie nie sprawdzilo moze dzis w nocy???? :))))

:-D:-D:-D

Witam późnym rankiem,
czekam od świtu na te moje meble i nic :szok:, z nudów już kompa podłączyłam w salonie wśród kwiatów i innych gratów, które wyniosłam z małego pokoju. Zdało by się za jakiś obiad wziąć, bo od kilku dni to robię taki na odwal się i w końcu ten mój chłopina nogi wyciągnie :laugh2:. Ale najpierw idę Was poczytać, bo może już się coś urodziło, a jam jest tego nieświadoma :confused::rofl2:
papatki

Ja ostatnio wogóle przestałam gotować. Jakoś nie mam do tego serca.
Dobrze, że teściowa niedaleko to M. sobie u niej zje, a ja się kanapkami zapycham. I tak mi nic nie smakuje oprócz słodyczy :crazy:

Dziękuję;-) A potem pupa rośnie;-)
Ewela fajnie, ze juz jestes:tak:

Po warzywkach???

Jasne...tylko na te warzywka idę już wafle w czekoladzie;-)

Po wafelkach???

Raczej...oj tam jedna paczka wafli ryzowych w czekoladzie;-)

I to ryżowych???

no no Motylku czyżby to czyszczenie oznaczało, że to Ty będziesz pierwsza??????
Powodzenia na wizycie..;-)

Nawet nie straszcie, że to już, bo zaczynam wpadać w panikę.
Gniazdo jeszcze wszak nie uwite :crazy:

reklama
Ale sie wkurzylam zapomnialam oplacic Polsatu i mi zablokowali:wściekła/y:
Za godzinke pojade i zaplace ale dzis pewnie juz mi nie wlacza co?/ znacie sie na tym????
A chcialam dzis you can dance ogladac:-:)baffled:

A gdzie nasza MagdasF????wie ktoras???

MOTYLKU powodzenia na wizycie Przynajmniej sie dzis czegos dowiesz :-) Fajnie dzis masz usg a ja sie mojego strasznie nie moge doczekac ale niestety musze czekac:-(
MALENA ja tez od wczoraj ma tak ze bez kija nie podchodz Nic mi sie nie chce Nie mam ochoty z nikim rozmawiamc ani sie usmiechac itp

Sorki ze tak samolubnie ten moj post wyglada ale czasem nie moge odp przez ten moj net a nie mama sil isc do ery nirmalnie brakuje mi sil aby isc i gadac z ludzmi od wczoraj to najchetniej nie wychodzialabym z domu :-(
Ja ruszylam w koncu moje szanowne 4 litery i bylam w sklepie i z psem na dworze.Posprzatalam i pranie sie wiruje wlasnie/Cos mnie czasem brzuch dziwnie zaboli ale nie caly czas tylko od czasu do czasu ale nie ma zle nospy narazie nie biore :tak:

MINISIA ja tez mam polsat Wiec idz kochana zaplacic ale nie wiem czy ci od razu wlacza moze wyslij im fakjsem rachunek tez tak kiedys zrobilam ale nie pamietam jaki byl rezultat :-(

Ja tez jak sie przyssam do slodkiego to wszystko od razu zjadam Dzis zjadla wlasnie cala czekolade na raz :-)

Ewelinko witaj - dobrze, że choć masz męża przy sobie.
Oj to jak brzusio się opuścił, to już tuż tuż poród.
hmmmmm

Blondii czekam niecierpliwie na twoje wiesci od lekarza
Kaka miłego odwiedzenia babci
Wesolutkaaa ja ci nie pomoge bo nie wiem co to moze byc
PPatqa a moze idz do ogólnego???
Motylku trzymam kciuki za pomyslna wizyte
Justynka no mam nadzieje ze Cie ta położna zaskoczy i sprawi ze zaczniesz rodzic:))))
Madziunia no my tez czekamy na fotkie łóżeczka:))
Ewela witaj ponownie dobrze ze u Ciebie dobrze
Anetka tylko niezapomnij o nas jak cos sie zacznie:))) Moj tez siedzi w W-wie ale dzis juz wraca:)))
Minisia moim rodzica tak odcieli bo zmienili abonament i nikt ich nieuprzedził ze jeszcze 3 miesiace musza stary płacic.
I jak uregulowali to zaraz tato zadzwonił i Pani odblokowała

A mnie wyciągneła bratowa do nowo otwartego sklepu "Odzież chińska" Fajniutki i tanie ciuchy maja (nowe!!!!) Kupiłam Laluni kozaczki
takie na jesień za 18 zł!!!!!!! Czekam na Niki to moze i z nia pojde bo naprawde fajoskei ciuchy maja
A mnie jeszcze dzis czeka zebranie

No u nas tez sa juz dwa takie wielkie sklepy chinskie i zaraz trzeci otworza.Maja tam fajne i tanie ciuchy chyba nasz targ padnie.
Tez sie tam juz okupilam :))
Dzieki Czarna za podpowiedz

To ja widze ze CZARNA I MONISIA beda dzis na zebraniach :-) powodzenia abyscie uslyszaly same dobre wiesci na temat waszych pociesz :-)
CZARNA fajnie ze M dzis wraca :-)
Ja ide zrobic rybke bo zaraz mama wroci a tu nie zrobione :-(

Dzizasss.......... tylko po łebkach przeleciałam coście napłodziły a i tak mnie du... boli od siedzenia na krześle.:baffled::baffled:
No i jak na razie nie ma żadnej wrześniowej niespodzianki! :baffled: Dziewuszki, co jest??:confused::confused::confused:

Madziunia, Ciekawam jak to Twoje łóżeczko wygląda, oczywiście liczę na fotki :confused: :tak:jak już będzie pięknie złożone i ustrojone :tak:
Minisia to chyba z mężem opiliście ten ważny dokument, Ty oczywiście Karmi ;-):-p
Czarna mam nokie 5310, zresztą ja preferuje tylko nokie:crazy: inne mi nie podchodzą, jest mała, ma wygodne klawisze i ładna. ;-):-p wystarczy.:laugh2:no i za 1 zeta! Obsługa tel. w miarę prosta. :-p
Ppatqa, lepiej wybierz się do rodzinnego, co by przeziębienie na dzidzie nie przeszło.
Wesolutka i co? mam nadzieję, że przeszło, jak nie to tak jak Minisia mówi, idź na IP.

Kaka czytam o tych słodyczach i mi się przypomniało, że mam galaretki w czekoladzie, mniammm.....:rofl2::rofl2:
Dorotka i jak z tą zapłatą męża, bo nie doczytałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No i meble dowieźli, dziś mam aktywny dzień, uchwyty do drzwiczek już przkręciłam, meble z grubsza odkurzyłam, na obiad był gulasz z kaszą i ogóreczki. Teraz wypadałoby się wziąć za przekładanie rzeczy, ale jakoś już sił brakuje. Chyba o raz wszytskiego nie zrobię. :no:

Miłego popoludnia panienki :-):-):-)

reklama
Do góry