reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

madziu bo to wcale nie jest takie proste my długo szukali ale pani doktór znalazła a poznaje sie po tym ze dzidzi serduszko bije szybcie bo słychac tak jakby dwa bicia srca twoje i dziecka
No to lecę posłuchać w domku idealna cisza więc bedę się relaksować.

Jasne...tylko na te warzywka idę już wafle w czekoladzie;-)
:zawstydzona/y:;-) oj tam jeden wafelek.

reklama
Mniam zjadłabym i ja ... ja wczoraj kupiłam sobie kamyczki takie cukiereczki z orzeszkami w środku lukrowane na kolorowo.
Mega paka i chyba wciągnę ją sama hehehhehehhehe.

Kaka jeszcze te kilka tygodni, a może dni do porodu to można sobie pozwolć na smakolyki, potem się zacznie" liczenie kalorii":-D

Ewela witaj znowu!\
Kaka ja tez za slodkosciami i na jednym ciastku sie nie konczy tylko cala paczka hitow,ale trzeba korzystac puki mozna:szok::-D
A ja dol posprzatalam,pozniej po wizycie robie kurczaka z ryzem na obiad.Zaraz ide sie uszykowac,mam stracha:zawstydzona/y:.Od rana lekko boli @ i czysci mnie nie samowicie:szok:

Moj maz powiedzial mi wczoraj ze ma przeczucie iz urodze dzis w nocy albo jutro:)) ucieszylam sie ale tej nocy jego przeczucie sie nie sprawdzilo moze dzis w nocy???? :))))
minisia oby słowa były prorocze. Fajnie gdybyś dziś w nocy urodziła, podobno w nocy najlepiej rodzić. ;-)
Co mozna na przeziębienie, bo mi in pozwolił wit C i rutynoskorbin, a ja juz zaczynam mieć ropny katar i schodzi mi na oskrzela
ppatqa współczuję tego przeziębienia:baffled: Ja jak mnie tak przycisnęło to się smarowałam WICK-iem, okręcałam szyję i głowę szalikiem i mi jakoś puściło.Poza tym proponuję herbatkę z miodem i cytryną na gorąco-też łagodzi skutki i rozgrzewa...
Witam sie i ja w lepszym humorku.Ja mam wizyte na popoludnie i troszke sie boje:baffled:Chcialabym,zeby malutka naturalnie sie urodzila,no,ale zobaczymy co mi powiedza.Zdam relacje wieczorem:-)

motylek6
,blond_20 i justyneczka życzę udanych wizyt;-) Czekamy na relację :)
Ja siedzę u rodziców, mój M znów w Warszawie:sorry2: Znów mu zadzwonili w ostatniej chwili, a nie chciałam sama siedzieć w domu bo czuje jakieś dziwne "rzeczy" pod brzuchem...

reklama
Do góry