• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Dzieki. Ciuszkow ogolnie mam 10 razy wiecej ale po Cypuchu a te to nówki.

Kombinezon jest na 6-9 ale był minimalnie (moze 2 cm) wiekszy od 3-6 a jak zmierzylam od uszu kapturka do kroku to ma 60 cm czyli jest maciupki, bedzie go nosil zaraz po urodzeniu.

Super ten kombinezon, ja jestem na etapie szukania ! a mi sie wydaje ze ten Twój to duzy jak 60cm do kroku ! ja po Liwii mam taki co chodziła jak miała 3 m-ce i ten w całości ma 68cm wiec szukam mniejszego bo boje sie że w tych co mam to dzidzia sie zgubi a doby będzie koło marca/ kwietnie jak juz nie edzie potrzebny !!

Skorzystam z linków bo musze cos pokupowac !!! Szukam fajnej pościeli 3 częściowej

od 0-3 bylby za maly, wiadomo ze maluch moze urodzic sie wiekszy wiec by nie ponosil za dlugo wiec chcialam 3-6 ale ze roznicy praktycznie nie bylo dlatego mam ten a stopki ma w calosci wiec taksobie mysle ze bede mu na poczatku podwijac (chowac) nogawki pod spód czyli tak jakby sie konczylo w kroku. Rozumiecie ?bo zakreciłam :-)

reklama
super te mikołajki i reniferki! ale my nie mamy pewnosci, czy zdazymy przed swietami....raczej sie nastawiam na jakas dziwaczną datę urodzin typu 28.12.;-)wiec raczej jakas kreację sylwestrową muszę nam sprawić - piżama i biustonosz do karmienia:-D

widziałyście gdzies takie kombinezonki, co wygladają jak małe tygrysy lub misie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry