reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dzieki. Ciuszkow ogolnie mam 10 razy wiecej ale po Cypuchu a te to nówki.
Kombinezon jest na 6-9 ale był minimalnie (moze 2 cm) wiekszy od 3-6 a jak zmierzylam od uszu kapturka do kroku to ma 60 cm czyli jest maciupki, bedzie go nosil zaraz po urodzeniu.
Kombinezon jest na 6-9 ale był minimalnie (moze 2 cm) wiekszy od 3-6 a jak zmierzylam od uszu kapturka do kroku to ma 60 cm czyli jest maciupki, bedzie go nosil zaraz po urodzeniu.
ja kupiłam cieply, mieciutki kocyk Belpla, na allegro. Bardzo fajny ale drogi psiakostka.KOC KOCYK KOCYKI *BELPLA*110x140CM ŚLICZNE 629/30 (439336540) - Aukcje internetowe Allegro
blizniaki2000
Fanka BB :)
Cyprysiowa, rewelacyjne te ciuszki, masz już super wyprawkę
Mam pytanie do dziewczyn które kupowały spioszki, pajacyki, body itp. na allegro
macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę który ma fajne jakościowo ubranka....ja przeglądam oferty i jest tego mnóstwo
Pomózcie!!!!
macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę który ma fajne jakościowo ubranka....ja przeglądam oferty i jest tego mnóstwo
Pomózcie!!!!

Cyprysiowa fajniutkie ciuszki i chyba angielskiej firmy, bo tu widzialam takie same nawet mam taki sam reczniczek z myjka:-)
Agawar dzieki za linka- sliczne te kocyki:-)
A ja dzis w aptece zobaczylam ze tu sa kosmetyki palmersa, chwalilyscie je, a ja specjalnie zamowilam sobie z polski mustele 3 razy drozsza
no ale trudno, wazne ze mustela dziala i nie mam zadnych rozstepów:-)
Agawar dzieki za linka- sliczne te kocyki:-)
A ja dzis w aptece zobaczylam ze tu sa kosmetyki palmersa, chwalilyscie je, a ja specjalnie zamowilam sobie z polski mustele 3 razy drozsza
no ale trudno, wazne ze mustela dziala i nie mam zadnych rozstepów:-)
U
użytkownik 128317
Gość
cyprysiowa super ciuszki
fajnie masz już chyba całą wyprawkę 
fajnie masz już chyba całą wyprawkę 
reklama
Mam pytanie do dziewczyn które kupowały spioszki, pajacyki, body itp. na allegromacie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę który ma fajne jakościowo ubranka....ja przeglądam oferty i jest tego mnóstwo
Pomózcie!!!!![]()
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULKA pod kaftanik aplikacja PINOKIO r.56 TANIO (436581914) - Aukcje internetowe Allegro
To jest moja wcześniejsza selekcja:-).Przyznam,że duzo wybierałam wśród tych tańszych.Szczególnie w tym ostatnim linku są śliczne ciuszki.