reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

super te mikołajki i reniferki! ale my nie mamy pewnosci, czy zdazymy przed swietami....raczej sie nastawiam na jakas dziwaczną datę urodzin typu 28.12.;-)wiec raczej jakas kreację sylwestrową muszę nam sprawić - piżama i biustonosz do karmienia:-D

widziałyście gdzies takie kombinezonki, co wygladają jak małe tygrysy lub misie?

Pinokia na allegro jest tego mnóstwo:tak::laugh2:

DISNEY BABY. NOWY PAJAC-TYGRYSEK (3-6M-CY (438702416) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE RENIFER -ŁOŚ PAJAC!!!!!! (438165852) - Aukcje internetowe Allegro
Pajac 5 10 15 - MIś (433472614) - Aukcje internetowe Allegro
WELUROWY PAJAC TYGRYSEK DISNEY rozm.74 (439414766) - Aukcje internetowe Allegro
GAP kombinezon niedzwiadek GYMBOREE czapka0-3MIES. (437663308) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
widziałam te polarowe i welurowe, a mi chodzi o takie futrzaki - cos jak na zdjęciach anne geeds - na pewno je widziałyście...tylko nie mogę znalezc w naszych sklepach.
na łosia mam chrapkę, bo smiejemy sie z meżem, ze nam się mały łoszak ;-) urodzi (Łucja powstała w Wielkanoc, gdy polowaliśmy na łosie nad biebrza - z lornetką, oczywiscie):-)

Ja dzis w H&M na dziale niemowlęcym myslałam że oczopląsu dostanę....te wszystkie ciuszki taaakie słodkie...upatrzyłam dla mojej niuni piekny komplecik welurkowy i sukienusie...ale może w przyszłym m-cu bo dzis za bardzo juz ze soba poszalałam...haha:-D

widziałam te polarowe i welurowe, a mi chodzi o takie futrzaki - cos jak na zdjęciach anne geeds - na pewno je widziałyście...tylko nie mogę znalezc w naszych sklepach.
na łosia mam chrapkę, bo smiejemy sie z meżem, ze nam się mały łoszak ;-) urodzi (Łucja powstała w Wielkanoc, gdy polowaliśmy na łosie nad biebrza - z lornetką, oczywiscie):-)

Pionokia szukaj na allegro:tak:ja co jakiś czas przeglądam jak cos mi wpadnie podeślę....

Ja dzis w H&M na dziale niemowlęcym myslałam że oczopląsu dostanę....te wszystkie ciuszki taaakie słodkie...upatrzyłam dla mojej niuni piekny komplecik welurkowy i sukienusie...ale może w przyszłym m-cu bo dzis za bardzo juz ze soba poszalałam...haha:-D

YOKA chwal się!!!!:laugh2:

a oto mój ostatni zakup z allegro...nie mogłam sie powstrzymać:-D

Załączniki

• kroliczek.jpg
    kroliczek.jpg
    99,8 KB · Wyświetleń: 79
Pinokia- my kupiliśmy małego lamparcika : Unisex animal print snowsuit : mothercare

Ja kupiłam jako kocyk coś takiego: OKRYCIE WELUROWE - ROŻEK ,KOCYK do spania,wózka (417810316) - Aukcje internetowe Allegro
cienkie kocyki mam po Misi, więc nie kupuję, poza tym zrobiłam sobie jeden na drutach ostatnio, więc mam nawet nadmiar, a dzisiaj jeszcze dokupiłam rożek taki z kapturkiem miękki.

Cyprysiowa - ciuszki naprawdę śliczne...aż chce się patrzeć.

Madzienka - słodki króliczek.

reklama
Ja nie znoszę welurowych rzeczy:( Dlatego wszystko staram się bawełniane kupować, ale tyle jest fajnych welurkowych rzeczy że czasem się nie mogę powstrzymać:)
A mnie "zęby bolą" jak weluru dotykam...brrrr...nie znoszę:)

Do góry