reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ula-witaj z powrotem!
Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze duuuzo zdrowka!Oby im szybko przechodzilo i mamy mogly byc spokojniejsze.

Maja na szczescie nie choruje (ODPUKAC!),tylko dzis wyskoczyla jej jakas czerwona krostka na dolnej powiece,przy oczku.No coz,poobserwuje do jutra i najwyzej poradze sie lekarza.
Buziaczki dla Was!:-)

Hej właśnie gotuję obiad i znów wpadłam na chwilę. Mały śpi od 14.40 :szok: ululany w wózku troszkę jęczał ale ma pieluchę przy buzi i chyba czuje się bezpiecznie :tak: zazwyczaj śpi po 15-30 min więc teraz na spokojnie sprzątnęłam po śniadaniu i wzięłam się za obiad - wcześniej cały czas z małym na podłodze, na rączkach :tak: trochę oddechu :-D jeśli to tak można nazwać
Ula cieszę się, że zdrowotne problemy Zuzi się skończyły i mam nadzieję, że już tak zostanie
Mata śliczne zdjęcie Dobrusi na "nk"
Agacinko fajnie, że troszkę się rozerwałaś :tak: jednak kobiecie potrzeba takiej odskoczni nawet na chwilę :-)

UWAGA - u Drzyzgi dziś program jak stracić kg po porodzie :-D cóż niektórym mamusiom z bb tego nie potrzeba ;-) (Magdziarka, Lilianka, Agusia :-))

U mnie dzis jakos ciezko...
Pozno sie połozyłam i przez to malo spalam, bo mala dala mi w kosc. Paulinka marudna dzis, od wczoraj robi rzadkie kupki, inne niz do tej pory:baffled: nie wiem czy mam sie martwic czy nie... moze jej cos zaszkodzilo, ale nic nowego nie jadlam. Jem wszystko co do tej pory. W ogole dzis doslownie wszystko ciagle pcha do buzki, slini sie okropnie, ze bez sliniaka ani rusz bo odrazu ubranko mokre, kapie strasznie. W ogole dziąsełka ma bardzo twarde i juz czuje na cucy ząbki:baffled: boli okropnie..., ciekawe ile to jeszcze potrwa:zawstydzona/y: ehh... mąż juz prawei zdrow, ale musi badanka porobic i zostanie jeszcze z nami tydzien w domu. To dobrze, bo mi zdecydowanie latwiej.... ;-)

Hej hej Asiowo. Fajnie że wpadłaś na bb.
Ja sie z rana podpytywałam czy to możliwe, że ząbki tak wcześnie pojawiająsięu naszych pociech. a u nas było dzisiaj takie wycie pół godzinne, że szok:szok:kupa jest wszystko Ok a od czego płacz....??też się zastanawiam nad zębami ale mi się wydawało, że dziąsełka na ząbki są rozpulchnione a nie twarde no nic muszę poczytac...
Ula a Wy braliście ślub we wrześniu to miałaś za chwilę niespodziankę..w prezencie slubnym dzidzię, co?

No wlasnie Paulinka mialam od jakis 2 tygodni spuchniete dziaselka, a teraz stwardnialy, az zastukalam w nie łyżeczka i kurcze... serio jakby zeby szły:baffled: u nas w rodzinie juz sie to zdarzalo... ale mam nadzieje, ze to jeszcze nie to choc narazie innego wytlumaczenia nie widze:zawstydzona/y:

A w ogole musialam tu wpasc... ja bez was zyc nie umiem:p

Co do zebow ja pamietam jak Kinga miala 4 miesiace to niechciala ciagnac butli tzn ciagnela i placz. I okazalo sie ze przy ciagnieciu dziseklka gdzies robily sie bardzioe ukrwione i bolesne . Wiec wszystko mozliwe ze u naszych maluchow tez zaczyna sie cos dziac. Moj tez robi sie placzliwy i pcha piesc okrutnie do buzi Musze chyab kupic jakis zel i posmarowac zobacze czy bedzie jakas reakcja.
Asiowa super ze maz juz zdrowy no i to wolne na pewno Ci na dobre wyjdzie.

My bez siebie już chyba żyć nie potrafimy zresztą znamy się nie od dziś to już prawie rok.:-)
U mojej nie ma narazie oznak zębów tylko się ślini:-)

Ula a Wy braliście ślub we wrześniu to miałaś za chwilę niespodziankę..w prezencie slubnym dzidzię, co?

nie nie my ślub braliśmy w Grudniu ;-) jak już dzidzia była w drodze .... ale ślub był jednak wcześniej planowany niż dzidzia :-) ale historia lubi się powtarzać i Zuza urodzila sie 5 miesięcy po ślubie tak jak jej tato :-D

reklama
Do góry