Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na szczeście ja się wczoraj położyłam o 21 to też się wyspalam ale czasem zalegam dopiero koło północy to jego pobudka przerywa mój najlepszy sen.
mocno trzymam za Was kciuki :-)
teraz udało mi się uśpić małą, skoczyłam dołożyć do pieca, bo grzejniki chłodne się już robiły,puściłam pranie i zastanawiam się co tu jeszcze porobić
a pomyśleć, że wcziraj miałam doła
no ale dziś od rana słonko u nas
a mnie coś w gardle drapie i dzisiaj raczej nie pójdę na spacer, bo mimo że słonko, to strasznie zimno 
tylko ja będę jadła bez kapusty :-( no ale obiad z głowy ;-) no to chyba salatkę zrobię, jak malutka mi da...
Akurat ten drugi lekarz uchodzi za najlepszego w Kołobrzegu, a ten pierwszy nader często pakuje dzieci w różne wynalazki, więc bardzo się uspokoiłam. Ale dla pewności zapisaliśmy się jeszcze do trzeciego doktora. W każdym razie poduszki nie zakładamy i mam nadzieję, że nie zrobię Małej krzywdy... Trzymam kciuki, żeby Zuza też nie musiała długo się w tym ustrojstwie męczyć :-(
Wyszłam z domu przed 20, a Jacek wykąpał Małą, nakarmił mlekiem, które im wcześniej ściągnęłam, i jak wróciłam po 22 (bo o 22 Lena zwykle zasypia i byłam ciekawa, jak to wyjdzie beze mnie), to oboje już spali :-) Jakoś brak mamy nie wpłynął na jakość snu Lenki i zobaczyłyśmy się dopiero rano
Fajnie, mogę ją spokojnie zostawiać z tatusiem!