Liliana80
Czerwcowa mama 2008 ;)
Dobry wieczór
U mnie ostatnio nie jest najlepiej, Nadia lekko podziębiona była, teraz a dokładnie od soboty popłakuje - ZĘby idą, matko jaka niespokojna jest, noce nie przespane, budzi się z płaczem. Zaczęlam smarować jej dziąsła Dentinoxem i jej przechodzi. Fabian zasnął a Nadia cały czas miałczy i stęka :-(
U mnie ostatnio nie jest najlepiej, Nadia lekko podziębiona była, teraz a dokładnie od soboty popłakuje - ZĘby idą, matko jaka niespokojna jest, noce nie przespane, budzi się z płaczem. Zaczęlam smarować jej dziąsła Dentinoxem i jej przechodzi. Fabian zasnął a Nadia cały czas miałczy i stęka :-(
śpi max 50 minut, ale wygląda to tak, że co chwilę się budzi i usypia dopiero na rękach, czyli lulanie, kłądzenie, lulanie i tak w kółko ... normalnie wysiadam, bo z niej klocuś już niezły, a moje plecy do najzdrowszych nie należą
no i jak już uśnie to i tak na paluszkach, bo najmniejszy szelest ją budzi
a ja walczę najczęściej do pierwszego nocnego karmienia...
szaro, zimno i tylko doły łapię :-(
zwariować można!!!!

a ja już wykąpana siedze przy kominku i odprężam się po niezłej nocy - mały wstał o 2 i o 4 i niestety usypianko do 6 chyba ząbki dają o sobie znać
to trzeba mieć w głowie nasrane ( sorki za słowo) żeby dziecku na zwykły katar dawać antybiotyk.No nic dzisiaj będę jeszcze dzwoniła a jutro p. doktor przyjmuje w gabinecie, więc kolejny dzień mnie nie zbawi, tym bardziej że nie ma goraczki u dzieciaczków.Olka puściłam do szkoły mimio podziębienia bo co go będę w domu trzymała skoro nawet leku nie dostaje...Po wizycie p. doktor będę wiedziałą co i jak. Antoś tez próbuje siadać i dwa dni temu jak siedział w foteliku tak się mocno uniósł , że walnął czołem w taki plastikowy pałąk i wył jak szalony . Skąd te maluchy mają tyle siły. ???
dumna jestem z mojego przedszkolaka:-) a dzisiaj po obiedzie obiecałam mu park rozrywki dla dzieci więc Mikoś zostaje z tatusiem