Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ululany w wózku troszkę jęczał ale ma pieluchę przy buzi i chyba czuje się bezpiecznie
zazwyczaj śpi po 15-30 min więc teraz na spokojnie sprzątnęłam po śniadaniu i wzięłam się za obiad - wcześniej cały czas z małym na podłodze, na rączkach
trochę oddechu
jeśli to tak można nazwać
jednak kobiecie potrzeba takiej odskoczni nawet na chwilę :-)
cóż niektórym mamusiom z bb tego nie potrzeba ;-) (Magdziarka, Lilianka, Agusia :-))
nie wiem czy mam sie martwic czy nie... moze jej cos zaszkodzilo, ale nic nowego nie jadlam. Jem wszystko co do tej pory. W ogole dzis doslownie wszystko ciagle pcha do buzki, slini sie okropnie, ze bez sliniaka ani rusz bo odrazu ubranko mokre, kapie strasznie. W ogole dziąsełka ma bardzo twarde i juz czuje na cucy ząbki
boli okropnie..., ciekawe ile to jeszcze potrwa
ehh... mąż juz prawei zdrow, ale musi badanka porobic i zostanie jeszcze z nami tydzien w domu. To dobrze, bo mi zdecydowanie latwiej.... ;-)
kupa jest wszystko Ok a od czego płacz....??też się zastanawiam nad zębami ale mi się wydawało, że dziąsełka na ząbki są rozpulchnione a nie twarde no nic muszę poczytac...
u nas w rodzinie juz sie to zdarzalo... ale mam nadzieje, ze to jeszcze nie to choc narazie innego wytlumaczenia nie widze
Ula a Wy braliście ślub we wrześniu to miałaś za chwilę niespodziankę..w prezencie slubnym dzidzię, co?

My bralismy slub we wrzesniu i mała była prezentem...
Ula a Wy braliście ślub we wrześniu to miałaś za chwilę niespodziankę..w prezencie slubnym dzidzię, co?