imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Bety nie robiłam, więc nie miałabym co pokazać interniście.Kurcze to jakas beznadziejna ta lekarka, chyba jeszcze gorsza od mojej!! Ja jestem teraz na zwolnieniu... ale to raczej z powodu przeziebienia... Jesli Ciebie tez cos bierze to idz do internisty z wynikiem bety i powiedz mu ze zle sie czujesz i ze jestes w ciazy, pogoda jest beznadzejna i boisz sie ze jak sie nie podleczysz to zlapie Cie cos mocniejszego... Z tym dzwiganiem z reszta to jest ostre przegiecie!!!w ciazy ponoc mozna nosic najwiecej 5 kg!!!!
Sprawa jest trochę beznadziejna... Nie wiem jak w pracy zareagują na wieść o mojej ciąży i też się boję, czy stanowisko mojego T na tym nie ucierpi (pracujemy razem, ale w innych działach)...:-( O 16 mam wizytę prywatną, za 100zł... Bo puki co do jeszcze jednego gin. nie mogę się dodzwonić... Szkoda mi tej kasy, ale jak nie ma innego wyjścia, to trzeba będzie zapłacić... Może już jakieś usg mi zrobi, lepszy wywiad i chociaz to zaświadczenie dostanę... Nie wyjdę stamtąd nieusatysfakcjonowana..

Nawet nie zapytała o objawy... a mi naprawdę dokuczają strasznie... i te zmiany na skórze... tzn. Mam masę pryszczy i zarazem w okolicy włosów i nosa straaaaaaaaaaasznie suchą skórę. Do tego zimno mi się zrobilo na ustach a nic nie mogę zastosować, nawet głupiego kremu do twarzy...