reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Imagination gratulacje, teraz już wszystko napewno pięknie sie ułoży... a teraz już niczym się nie martw,odpocznij i zrelaksuj się trochę kobieto :-):-):tak::tak:

reklama
Imagination gratulacje, teraz już wszystko napewno pięknie sie ułoży... a teraz już niczym się nie martw,odpocznij i zrelaksuj się trochę kobieto :-):-):tak::tak:
Oj, tak, zaraz zrobię kanapki do pracy, naszykuję się do robotki i lecę wypoczywać, w końcu dość męczący dzień za mną:happy:
Jutro pobudka o 3;50 :baffled: na 6 do pracy:baffled:
Miłego wieczorka życzę :-)

no to super, a tak sie bałas...cieszę się...

bo lekarze tak własnie liczą, od ostatniej miesiączki, a nie od owulacji, bo przeciez tak na prawdę to nie wiadomo dokładnie kiedy ona była...
no fakt... :-) Tak więc mogę wszystkim oznajmić tą cudną wiadomość:-):-):-):-)
Zmykam juz do łóżka, bo ból głowy mnie nie opuszcza cały dzień:baffled:
Tak więc dobrej nocki Dziewczynki i owocnych staranek:-)
Odezwę się jutro koło 16... Paaa:-)

A widziałyście suwaczek?:-) to tak orientacyjnie, wg kalkulatorka podana data porodu... ale pewnie niebawem lekarz ją potwierdzi:-)
To ja spadam do wyrka ululać dzidzię do snu:-)
Do jutra!

Ostatnia edycja:
butterfly27 - ja wiem jak było przy pierwszej ciąży - 2 kreski pokazały się dopiero 17 dni po terminie od spodziewanej @. Zatem podchodzę do tego z lekkim dystansem i bez emocji aby później nie płakać do poduszki.

imagination - moje gratulacje :)

Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac:-p- no i nie wiem co mam myslec- :baffled:
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy:baffled:---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@:baffled:..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam:-D... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam:sorry2:

imagination 3 50 toż to zbrodnia jakaś!:szok: o tej porze to powinno się spać snem kamiennym a szczególnie kobiety w ciąży powinny co najwyżej o tej porze iść siku :sorry2:
hehe, takie życie... niestety mam ciężką komunikację z pracą, stąd tak wczesne wstawanie... Ale myślę, ze juz nie długo:-)
To paaaaaaaa:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie dzisiaj dziewczyny kiepściutko, pogoda mnie masakruje :baffled: , jestem bardzo senna i nic mi sie nie chce :-p dni plodne chyba już za mną bo widzę zmiany w śluzie, teraz lada dzień ja zaczne sie doszukiwać :-p wybaczycie prawda?..:rofl2:

calla wybaczymy, wysłuchamy i łzy obetrzemy jak będędzie potrzeba ale mam nadzieję, że jeśli już jakieś łzy to tylko szczęścia ;-)

imagination 3 50 toż to zbrodnia jakaś!:szok: o tej porze to powinno się spać snem kamiennym a szczególnie kobiety w ciąży powinny co najwyżej o tej porze iść siku :sorry2:[/quote]

Do góry