reklama
butterfly27
Fanka BB :)
Butterfly wytrzymasz.... z naszą pomocą napewno ;-);-);-)
Dziękuję calla! Ale będzie cięzko...jeszcze 5 dni! Trzymaj kciuki proszę

imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Oj, tak, zaraz zrobię kanapki do pracy, naszykuję się do robotki i lecę wypoczywać, w końcu dość męczący dzień za mnąImagination gratulacje, teraz już wszystko napewno pięknie sie ułoży... a teraz już niczym się nie martw,odpocznij i zrelaksuj się trochę kobieto :-):-)![]()

Jutro pobudka o 3;50

Miłego wieczorka życzę :-)
elisabeth
Październik '06 i '09
no to super, a tak sie bałas...cieszę się...Wszystko poszło cuuudnie:-)
bo lekarze tak własnie liczą, od ostatniej miesiączki, a nie od owulacji, bo przeciez tak na prawdę to nie wiadomo dokładnie kiedy ona była...drugi miesiąc ciąży (licząc od ostatniej miesiaczki, tak właśnie jest:-))
imagination
no fakt... :-) Tak więc mogę wszystkim oznajmić tą cudną wiadomość:-):-):-):-)no to super, a tak sie bałas...cieszę się...
bo lekarze tak własnie liczą, od ostatniej miesiączki, a nie od owulacji, bo przeciez tak na prawdę to nie wiadomo dokładnie kiedy ona była...
Zmykam juz do łóżka, bo ból głowy mnie nie opuszcza cały dzień

Tak więc dobrej nocki Dziewczynki i owocnych staranek:-)
Odezwę się jutro koło 16... Paaa:-)
A widziałyście suwaczek?:-) to tak orientacyjnie, wg kalkulatorka podana data porodu... ale pewnie niebawem lekarz ją potwierdzi:-)
To ja spadam do wyrka ululać dzidzię do snu:-)
Do jutra!
Ostatnia edycja:
Aklona
mama Oli
butterfly27 - ja wiem jak było przy pierwszej ciąży - 2 kreski pokazały się dopiero 17 dni po terminie od spodziewanej @. Zatem podchodzę do tego z lekkim dystansem i bez emocji aby później nie płakać do poduszki.
imagination - moje gratulacje
imagination - moje gratulacje
Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac
- no i nie wiem co mam myslec- 
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy
---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@
..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam
... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam

@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy

imagination
hehe, takie życie... niestety mam ciężką komunikację z pracą, stąd tak wczesne wstawanie... Ale myślę, ze juz nie długo:-)imagination 3 50 toż to zbrodnia jakaś!o tej porze to powinno się spać snem kamiennym a szczególnie kobiety w ciąży powinny co najwyżej o tej porze iść siku
![]()
To paaaaaaaa:-):-):-)
Ostatnia edycja:
reklama
u mnie dzisiaj dziewczyny kiepściutko, pogoda mnie masakruje, jestem bardzo senna i nic mi sie nie chce
dni plodne chyba już za mną bo widzę zmiany w śluzie, teraz lada dzień ja zaczne sie doszukiwać
wybaczycie prawda?..
![]()
calla wybaczymy, wysłuchamy i łzy obetrzemy jak będędzie potrzeba ale mam nadzieję, że jeśli już jakieś łzy to tylko szczęścia ;-)
imagination 3 50 toż to zbrodnia jakaś!