reklama
[
no i chyba czekanie w tej sytuacji to najlepsze wyjście

Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac- no i nie wiem co mam myslec-
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@
..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam
... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam
![]()
no i chyba czekanie w tej sytuacji to najlepsze wyjście

Aklona- chyba to nie jest przyczyna- bo nie nastawiałam sie, ze wyjdzie za pierwszym razem - tak sobie spróbowalismy tylko..i wcale o ciazy nie myslałam, bo szczezre to az tak bardzo mi teraz ...na juz;-) nie zalezy- bedzie to super!- nie - to tez dobrze(lece teraz do PL - wiec np. smutno troszke mi sie zrobiło,ze na spotakniu z psiółkami tego pifffka sobie nie wypije
-a powazniej..to cos w tym kierunku..wiec to nie to...TYlko czy test sie pomylił...bo to taki najtanszy 89centów..
czy to bez znaczenia?

butterfly27
Fanka BB :)
butterfly27 - ja wiem jak było przy pierwszej ciąży - 2 kreski pokazały się dopiero 17 dni po terminie od spodziewanej @. Zatem podchodzę do tego z lekkim dystansem i bez emocji aby później nie płakać do poduszki.
No i takiego dystansu Tobie zazdroszczę! ja tak nie potrafię! Może dlatego że staram się pierwszą dzidzię!
Witaj! Jak masz możliwość to zrób betkę albo powtórz test jutro z samego rana! Trzymam kciuki!:-)Witam- Co mam o tym myslec?..Narazie czekam![]()
Ostatnia edycja:
Przy Klaudii test robiłam w 35dc (8 dni po @ spodziewanej)...od razu wyszły 2 krechy
teraz terst robiłam w 28 dc (2 dni po spodziewanej)---i nie wyszły..
bety narazie nie robie..bo zanim mnie um do GP- to moze dostane@
...wiec poczekam do weekend i jak sie nie pojawi@- to zatestuje ---dam znac

teraz terst robiłam w 28 dc (2 dni po spodziewanej)---i nie wyszły..

bety narazie nie robie..bo zanim mnie um do GP- to moze dostane@

ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac- no i nie wiem co mam myslec-
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@
..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam
... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam
![]()
ty zdrajco mały

no ładnie to tak w tajemnicy takie rzeczy;-)
imagination super, że ta wizyta u lekarza przebiegla juz duzo duzo lepiej
elisabeth
Październik '06 i '09
Rusałka, poczekaj jeszcze kilka dni i zrób drugi test... ale skoro miałas regularne @ to wszystko wsakzuje na to, że ...jestes w ciązy... szczęściaro Ty...:-)
Aklona ja mam podobne podejście do Ciebie, spokój, spokój i jeszcze raz spokój... przybij "piątkę" :-)
Aklona ja mam podobne podejście do Ciebie, spokój, spokój i jeszcze raz spokój... przybij "piątkę" :-)
reklama