reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

R.usałka - a nie nakręciłaś się za bardzo i dlatego @ się przesuwa? Bo jak się za bardzo myśli to czasami tak bywa.
Ja tak jak wspomniałam 2 krechy mi wyszły 17 dni po terminie @ - wcześniej każdy test był negatywny.

reklama
[

Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac:-p- no i nie wiem co mam myslec- :baffled:
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy:baffled:---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@:baffled:..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam:-D... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam:sorry2:

no i chyba czekanie w tej sytuacji to najlepsze wyjście:sorry2::-D

Aklona- chyba to nie jest przyczyna- bo nie nastawiałam sie, ze wyjdzie za pierwszym razem - tak sobie spróbowalismy tylko..i wcale o ciazy nie myslałam, bo szczezre to az tak bardzo mi teraz ...na juz;-) nie zalezy- bedzie to super!- nie - to tez dobrze(lece teraz do PL - wiec np. smutno troszke mi sie zrobiło,ze na spotakniu z psiółkami tego pifffka sobie nie wypije:-D-a powazniej..to cos w tym kierunku..wiec to nie to...TYlko czy test sie pomylił...bo to taki najtanszy 89centów..:dry:czy to bez znaczenia?:nerd:

Ja za czasów 1 ciąży to niby kupowałam te najlepsze test "co to niby 6 dniową ciążę" mają wykryć - u mnie wykryły i o wszem ale 3-4 tygodniową.
Zatem trzymam kciuki - aby się udało ;]

butterfly27 - ja wiem jak było przy pierwszej ciąży - 2 kreski pokazały się dopiero 17 dni po terminie od spodziewanej @. Zatem podchodzę do tego z lekkim dystansem i bez emocji aby później nie płakać do poduszki.

No i takiego dystansu Tobie zazdroszczę! ja tak nie potrafię! Może dlatego że staram się pierwszą dzidzię!

Witam- Co mam o tym myslec?..Narazie czekam:sorry2:
Witaj! Jak masz możliwość to zrób betkę albo powtórz test jutro z samego rana! Trzymam kciuki!:-)

Ostatnia edycja:
R.usałka ja bym zrobiła betkę z krwi.... to chyba na tą chwile najlepsze rozwiązanie :tak:

Dobra dziewczynki uciekam na dziś, dobrej nocy dla wszystkich ;-)

Przy Klaudii test robiłam w 35dc (8 dni po @ spodziewanej)...od razu wyszły 2 krechy:tak:
teraz terst robiłam w 28 dc (2 dni po spodziewanej)---i nie wyszły..:baffled:

bety narazie nie robie..bo zanim mnie um do GP- to moze dostane@:-D...wiec poczekam do weekend i jak sie nie pojawi@- to zatestuje ---dam znac:tak:

Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac:-p- no i nie wiem co mam myslec- :baffled:
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy:baffled:---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@:baffled:..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam:-D... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam:sorry2:

ty zdrajco mały:angry::angry::angry::angry::-)

no ładnie to tak w tajemnicy takie rzeczy;-)

imagination super, że ta wizyta u lekarza przebiegla juz duzo duzo lepiej

Rusałka, poczekaj jeszcze kilka dni i zrób drugi test... ale skoro miałas regularne @ to wszystko wsakzuje na to, że ...jestes w ciązy... szczęściaro Ty...:-)

Aklona ja mam podobne podejście do Ciebie, spokój, spokój i jeszcze raz spokój... przybij "piątkę" :-)

reklama
Ell- ciiiszaa - raz - to nic pewnego---po prostu bzykankow bez zabezp. przypuszczalnie- w dni płodne:-D, a po drugie- jakby wyszło, to chciałam naszym dziewczynom zrobic niespodzianke--:-p

Do góry