:-)Witam wszystkie starające się!
Chociaż jestem tu nowa i pierwszy raz piszę, to od dłuższego już czasu śledziłam Wasze forum. Tyle ciepła i pozytywnej energii chyba nigdzie się nie znajdzie
Dziś właśnie zrobiłam test i wyszły mi piekne 2 kreseczki
Jestem przeszczęśliwadlatego natychmiast wysyłam mnóstwo pozytywnych fluidków do wszystkich "staraczek":-)
Zaraz zrobię sobie suwaczek i będę pełnoprawną uczestniczką forum (hihihi)
Przy okazji pytanie - wspominałyście o jakimś teście "beta". Co to takiego i czy jest pewniejszy niż zwykły test płytkowy (taki zrobiłam dziś rano)? Będę wdzięczna za odpowiedź, POZDRAWIAM![]()
To ja jako pierwsza grtuje bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jako pierwsza lapie swieze fluidki:-):-):-):-):-):-):-)
Zycze Ci spokojnych 9 mies:-):-)
A beta z tego co wiem to badanie krwi na wykrycie hormonu ciazowego ktore na 100% potwierdza Twoja ciaze:-) Robi sie to labolatorium i koszt ok 30 zl. Wiem ze za pomoca tego badania sprawdza sie przyrost hormonu ciazowego w odstepie czasowym aby sprawdzic czy fasolaczek rosnie prawidlowo.Ale o szcegoly musisz zapytac bardziej doswiadczone dziewczyny, bo ja napisalam tylko to co udalo mi sie zapamietac
sledzac to forum
(mam nadzieje ze nic nie pokrecilam);-)Pozdrawiam
Ostatnia edycja:

. W sumie @ w lipcu nie dostalam.W sierpniu tez czekalam na @ ale na marne bo tez nie bylo....a tesy to samo
. Na sczescie pod koniec sierpnia jechalismy na urlop do Polski. I tam po wizycie u swojego ginekologa, po dokladnym badaniu okazalo sie ze ostatnie dwa cykle byly bezowulacyjne :-( Dostalam tabletki Orgamentil na wywolanie miesiaczki i 90 dniowa kuracje Castagnusem. W chwili obecnej jest to moj 14dc(miesiaczke po wywolaniu dostalam 11 wrzesnia i trwala ok6 dni jak nigdy)i.....mam znowu malutki problem gdyz zakupilam w tym miesiacu testy owu. Robie je od 5 dni i kupa...:-( Pierwsze 4 zrobilam paskowe Blueclear ale nie moglaam do konca zinterpretowac wyniku i zakupilam digital ktore wyraznie pokazuja ze owu nie ma;:-( Staramy sie w sumie od lutego. Do lipca miesiaczki mialam jak w zegarku a teraz cos sie porobilo.....Zaczynam sie martwic ze ten cykl tez bede miala bez owu ;:-