reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jeszcze wrócę do dni wolnych, bo tak się zastanawiam... 3 maja był w sobotę, czyli należy się za ten dzień inny dzień wolny... A jak ktoś był wtedy na L 4 to mu ten dodatkowy dzień przepadł, czy po macierzyńskim można go wybrać :confused:

reklama
jako butelkowa mama od początku nie moge nażekać na mleka modyfikowane:tak: mala super spi, ma apetyt, i trawienie też dobre. A co do kleikow i kaszek ja dalam dzis mojej kaszke ryzową o 10 rano, o 11 pozyłam ją spać i śpi do teraz syta i zadowolona.
Soczki (w malenkich dawkach) zaczełam podawac od początku 3 m-ca a na dniach zaczniemy zupki.

Moja tyle że może mniej śpi ale przybiera dobrze na wadze i nie marudzi więc nie dokarmiam . Próbowałam jej podawać 2 razy sztuczne a właściwie moja mama jak ją zostawiłam i nie było mnie 2 godziny ale zjadła prawie tyle co nic z pół centymetra butelki . Jak ten czas leci dopiero byłyśmy w ciąży a tu już nasze maluszki powolutku zaczynają jeść co innego niż mleczko :-)

Moja tyle że może mniej śpi ale przybiera dobrze na wadze i nie marudzi więc nie dokarmiam . Próbowałam jej podawać 2 razy sztuczne a właściwie moja mama jak ją zostawiłam i nie było mnie 2 godziny ale zjadła prawie tyle co nic z pół centymetra butelki .
Kasiau i znowu mam tak samo jak Ty ;-) coś te nasze dzieci ''podobne upodobania'' mają ;-):-)

Cichutko na forum- pewnie mamusie na spacerki wyruszyły ;-)
My niestety niegdzie nie wychodzilismy- przez pogodę- dopiero teraz widzę ze słonko wyszło, ale mały spi i na spacer juz go nie bede wyciągac o tej porze :-(
Jutro moja mam przyjezdza z czego bardzo sie ciesze bo juz daaawno jej nie widziałam- w koncu sobie pogadamy :tak: co pewnie bedzie przyczyną mojej rzadszej obecnosci na forum ;-)
W poniedziałek bedzie wracac do domku, takze troszkę u nas pobędzie :tak:

Teraz siedze w domku i sie nudzę, mały ucina sobie kolejną drzemkę, Ł w pracy (własnie dzwonił i mówił ze kupił zaproszenia na chrzciny)... no i tyle u mnie... :sorry2:

Ja właśnie wróciłam ze spaceru od 15ej byłam na dworku - pieknie dzisiaj i słonecznie. A Antoś spi dalej:szok: przyniesiony z wózka.A ja lecęteraz robić drugie danie...bo dopiero m wraca z pracy. Zajrzę do was wieczorkiem.

Ps. Wypełniałyscie w szpitalu ankiety...bo ja wypełniałam i teraz dostaję różne przesyłki z Hippa słoiczek z łyżeczkąprzyszedł dziisja wcześniej sliniak i mleko próbka!

Ja wypełniałam ale mi nic nie przyszło pewnie dlatego że Bartek nie ma nawet 3 miesięcy, a Wasze dzieciaczki to juz duuuze w porównaniu z moim ;-)

reklama
Do góry