Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agacinko, Magdziarko ale ja nie idę na L4 bo symuluję tylko mam powazne problemy z kręgosłupem. Więc z miłą chęcią niech pracodawca występuje o weryfikację do ZUSu - z miłą chęcią pójde na komisje.
Ja jeszcze wrócę do dni wolnych, bo tak się zastanawiam... 3 maja był w sobotę, czyli należy się za ten dzień inny dzień wolny... A jak ktoś był wtedy na L 4 to mu ten dodatkowy dzień przepadł, czy po macierzyńskim można go wybrać![]()
i również wypełniałam ankiety
z Karolem bardziej mi się spieszyło a tu jakoś tak wolniutko ze wszystkim:-)
a sztuczne dostaje o 16.00
tez dostałam takie 2 pudełka z tymi rzeczami, jeszcze tam woda do picia była, proszki i płyny do prania itp.
po południu, ale to zawsze cos, mam nadzieje, ze jutro w koncu sloneczko mnie obudzi
Musze do wtorku napisac 1,5 rozdziału
heh... czyli praktycznie połowe pracy
a w niedziele impreza urodzinowo-rocznicowa dla rodzinki, bo moj tata akurat w ten weekend bedzie w Polsce. W sobote pewnie cały dzien w kuchni... nie wiem jak ja to zrobie
Jutro bede siedziec cały dzien i w pon., a ze mąż w domku to bedzie siedział z mała. Łudze sie, ze uda mi sie obronic jeszcze w tym roku, zobaczymy
mykam, bo mala cos jeczy, cos nie umie zasnać...