reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Oli co prawda miała temperturę dużo powyżej 38 stopni i to było napewno od zębów (bo temp trwała 2 dni, a żadnych innych objawów nie było, poza zaczerwieniem dziąsła nad wyrzynającym się zębem), ale u Jenni też bym raczej obstawiała na jakieś wirusowe lub bakteryjne dziadostwo, za długo to wszystko trwa :baffled:

A tak na marginesie, to wszyscy u mnie w domu śpią, tylko ja nie mogę, bo Tomek tak głośno dziś chrapie, że najchętniej bym go udusiła :growl::growl::growl:

Kurcze dziewczyny boje sie cholercia Jenni dzis w nocy odstawila cyrk goraczka jej zeszla do 36,9 a teraz obecnie ma 37,7 jak dlamnie to trwa juz za dlugo (wczoraj minol juz tydzien) Jenni miala kiedys goraczke na zeby ponad 39 ale tylko przez 3 dni a tu juz mamy ponad tydzien do tego zero kataru i kaszlu pampers ma mokry caly czas :-(

irtasia lepiej sie przejdz do lekarza niech porobia jej badania
Patryk mi teraz gorączkował ok tygodnia ale u niego to rozwineła sie angina ropna
a Weronika poszła już spać :sorry2:teraz bedzie odsypiac nocke

Irtasia idz idz może jakieś choróbsko się rozwija :baffled:

Emilka zasneła po wczorajszej pobudce około 23 czy jakoś tak i spała do 8:40 wiec i tak w miarę ok :tak:

A Maja przez ten katar chodzi mi strasznie późno spać. Kładę ją normalnie, ale te wszystkie zabiegi z czyszczeniem noska, smarowaniem, zapuszczaniem kropelek itp. przedłużają nam całą sprawę. Po książeczce się jeszcze bawiła dzisiaj z godzinkę sama w pokoju i dopiero zasnęła po 22 i to musiałam jej główkę przez chwilę pogłaskać. Mam nadzieję, że po chorobie wróci do normy.
Szczęście, że już nie muszę przy niej siedzieć i mogę wtedy coś w domu zrobić, bo teraz jak jestem sama miałabym problem.

Weronika drugą noc z rzedu przespała dzisiaj obudzila sie po 5 na mleczko i spala dalej do 7 ech jakby było cudownie jakby juz ta zostało:tak:;-)

Weronika drugą noc z rzedu przespała dzisiaj obudzila sie po 5 na mleczko i spala dalej do 7 ech jakby było cudownie jakby juz ta zostało:tak:;-)
To znaczy,że mleko w nocy jej niepotrzebne.Nawet jak będzie sie domagać,ja bym spróbowała jej nie dać w nocy,dopiero rano.
A potem codziennie(to mleczko o 5.00) o 15 minut pózniej,jak tak robiłam z Kubą i teraz spokojnie je o 7.00,a czasem nawet do 7.30 wytrzymuje.:tak::tak:Chodzi o to by brzuszek sie odzwyczaił.:tak:

reklama
Jenni sie obudzie ciekawe teraz o ktorej mi spac pojdzie:baffled: och niech ten katar juz jej zejdzie bo mnie wymeczy bo jak nie urok to sraczka:wściekła/y::shocked2:

Do góry