reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej kobietki, u nas pogoda cudna, aż chce się żyć, chciałoby się rzec. Tylko katar i brak męża od tygodnia trochę nie pozwalają mi się tym cieszyć:baffled:On się cieszy kolejnymi rekordowymi połowami, a ja sama z dzieciakami, mam już dosyć, a tu do niedzieli jeszcze tyle czasu:sorry2:

reklama
witam a ja jak nigdy mam spokojne przedpołudnie a o 15 wybywam najpierw wybieram sie z przyjaciółka do kina a potem zamierzamy pochodzic po Galerii i moze jakas kawka i ciacho?:happy2: mąż zostaje z dzieciakami :tak::-D a od 13 pażdziernika zaczynam kurs prawa jazdy :baffled:miłego dnia babeczki

Witam
Zosia śpi, pogoda superowa, zaraz idziemy do siostry na obiadek i wnko :)pozniej jade do meża z obiadkiem- gotowanym, nie wiem czy pisałam, ale juz wyszedł ze szpitala i teraz jest na dietce :tak:

Joanna fajnie na pewno perzyda Ci się prawko :tak:
Oj dziewczyny jak tak piszecie o szkole to az mi smutno ze w tym roku jeszcze nie idę
moze w styczniu lub na następny rok c bardziej prawdopodobne :tak:

milego dnia

smacznych ciast Kasiad
Miśka do niedzieli troszke daleko ale przy dzieciakach Ci zleci szybko;-)

reklama
Do góry