• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wszystkicj poznym popoludniem....:-)
U nas dzisiaj caly dzien przepieknie, tylko ze do 16 bylam w pracy <ruch okropnie duzy...wrr>
Pozniej pojechalismy na spacerek na Płotki.....mala sie wybiegala za wszystkie czasy....hihi ja tez:-p;-)
Jak bede miala chwilke wieczorkiem <maz idzie na piwko z kumplem> to wrzuce kilka fotek

reklama
Ja też dzisiaj zmeczona. Łaskawie na właczyli ciepłą wodę i kaloryfery. Ale tylko na weekend. Okazało się że ta awaria sprawia wiecej problemu niż sie spodziewali. Dlatego wykorzystuję i piorę na potege. Na szczeście i pogoda dopisuje.

i ja Witam;-) poranne zajecia zaliczyłam na 7 15 i tylko 45 min kolejne o 11 15 wiec spore okienko ale raczej nie pójde bo ten przedmiot juz miałam na licencjacie z tym samym wykładowcą :sorry2:
a Weronika mnie na krok nie odstepuje wtula sie jak gdzies idzie to ja z nia musze za raczke taka słotkość moja mała chyba sie stęskniła bo ja bardzo za ta moja dwojeczka a to przeciez tylko wczoraj ich nie widziałam i wieczór w piatek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry