reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Sawka6 ale niespodzianka tylko pozazdroscic, wyobrazam sobie jaka jestes happy:-)

A ja dzis kupilam sliczne reczniczki mialam juz dwa ale bialy i kremowy a te sa takie kolorowe ze nie moglam sie oprzec, maz mnie postuka w czolo jak wroci z pracy. Ostatnio jak wraca wieczorem to pierwsze pyta co dzis przeskrobalam?:-D

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa... i nie wiem od czego mam zacząć.....
To że jestem w ciązy w 27 tyg to już chyba wiadomo z mojego suwaczka:tak:
Moja pierwsza ciąża i troszkę się martwię... ostatniej nocy strasznie bolało mnie podbrzusze przez co nie mogłam spać ani na plecach ani na żadnym z boków,masakra :-( a do tego o 5 rano mała zaczęła tak kopać że już wogóle mogłam pomarzyć o zaśnięciu!Wzięłam 3 nospy forte(Oczywiście w ciągu całej nocy) i zasnęłam ok 6 ale tylko na dwie godzinki....
Czy to normalne że tak mnie boli?

Witam dziewczyny

Ja dzisiaj miałam badanie krwi na krzywą cukrową - masakra:szok:. Musiałam być na czczo, i od 7 rano do 11 siedziałam w laboratorium. Pobierali mi cztery razy krew i jak wracaliśmy z moim M to zasłabłam z głodu:baffled:, zrobiło mi się strasznie gorąco i cała się trzęsłam. Dopiero teraz mi całkowicie przeszło.

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa... i nie wiem od czego mam zacząć.....
To że jestem w ciązy w 27 tyg to już chyba wiadomo z mojego suwaczka:tak:
Moja pierwsza ciąża i troszkę się martwię... ostatniej nocy strasznie bolało mnie podbrzusze przez co nie mogłam spać ani na plecach ani na żadnym z boków,masakra :-( a do tego o 5 rano mała zaczęła tak kopać że już wogóle mogłam pomarzyć o zaśnięciu!Wzięłam 3 nospy forte(Oczywiście w ciągu całej nocy) i zasnęłam ok 6 ale tylko na dwie godzinki....
Czy to normalne że tak mnie boli?

Witam nową grudniówkę

Agga24 ja niestety nie pomogę Ci bo nigdy nie miałam takiego problemu, ale jak się niepokoisz to zadzwoń do lekarza.

reklama
Do góry