reklama
pytia
Fanka BB :)
Melduję się!!!
;-) Co tam u Ciebie kochana?
Sawka6 ale niespodzianka tylko pozazdroscic, wyobrazam sobie jaka jestes happy:-)
A ja dzis kupilam sliczne reczniczki mialam juz dwa ale bialy i kremowy a te sa takie kolorowe ze nie moglam sie oprzec, maz mnie postuka w czolo jak wroci z pracy. Ostatnio jak wraca wieczorem to pierwsze pyta co dzis przeskrobalam?
A ja dzis kupilam sliczne reczniczki mialam juz dwa ale bialy i kremowy a te sa takie kolorowe ze nie moglam sie oprzec, maz mnie postuka w czolo jak wroci z pracy. Ostatnio jak wraca wieczorem to pierwsze pyta co dzis przeskrobalam?

Agga24
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa... i nie wiem od czego mam zacząć.....
To że jestem w ciązy w 27 tyg to już chyba wiadomo z mojego suwaczka
Moja pierwsza ciąża i troszkę się martwię... ostatniej nocy strasznie bolało mnie podbrzusze przez co nie mogłam spać ani na plecach ani na żadnym z boków,masakra :-( a do tego o 5 rano mała zaczęła tak kopać że już wogóle mogłam pomarzyć o zaśnięciu!Wzięłam 3 nospy forte(Oczywiście w ciągu całej nocy) i zasnęłam ok 6 ale tylko na dwie godzinki....
Czy to normalne że tak mnie boli?

Moja pierwsza ciąża i troszkę się martwię... ostatniej nocy strasznie bolało mnie podbrzusze przez co nie mogłam spać ani na plecach ani na żadnym z boków,masakra :-( a do tego o 5 rano mała zaczęła tak kopać że już wogóle mogłam pomarzyć o zaśnięciu!Wzięłam 3 nospy forte(Oczywiście w ciągu całej nocy) i zasnęłam ok 6 ale tylko na dwie godzinki....
renia200
mama Victorki :)
Witam dziewczyny
Ja dzisiaj miałam badanie krwi na krzywą cukrową - masakra
. Musiałam być na czczo, i od 7 rano do 11 siedziałam w laboratorium. Pobierali mi cztery razy krew i jak wracaliśmy z moim M to zasłabłam z głodu
, zrobiło mi się strasznie gorąco i cała się trzęsłam. Dopiero teraz mi całkowicie przeszło.
Ja dzisiaj miałam badanie krwi na krzywą cukrową - masakra

Myszqa
renia jak ja miałam robioną glukozę to jak wróciłam do domu to zwymiotowałam
więc wyobrażam sobie jak fatalnie musiałaś się czuć
Mam nadzieję, że już troszkę lepiej :-)

renia200
Cześć dziewczyny!
Witam nową grudniówkę
Agga24 ja niestety nie pomogę Ci bo nigdy nie miałam takiego problemu, ale jak się niepokoisz to zadzwoń do lekarza.
reklama
renia200
renia jak ja miałam robioną glukozę to jak wróciłam do domu to zwymiotowałamwięc wyobrażam sobie jak fatalnie musiałaś się czuć
Dzięki Myszqa już lepiej się czuje