reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ewelw - nie martw się, kochana, bo dzieciaczki są bardzo różne i przecież zdrowe dzieci mają przeróżną wagę urodzeniową uznawaną za prawidłową (od 2800 do 4500!). Więc na pewno wszystko z Twoją kruszynką jest w porządku. Poza tym wiele dzieci przybiera na wadze znaczenie w ostatnich dwóch miesiącach ciąży.

Marzycielka - dobrze, że z nami chce Ci się gadać, haha :) Bo by nam Ciebie brakowało :)
Kokusia - miłej zabawy!!!

Ania2608 mysle podobnie jak ty. Zawsze mialam problemy z wyproznianiem, czasami po trzy dni nie chodzilam do toalety:zawstydzona/y:, a ostatnio o dziwo czysci mnie jak nie wiem. Nawet sie wystraszylam ze to juz pierwsze oznaki, ale spoko oby tak dalej bo tu nie robia lewatywy:-)

witajcie dziewczyny:-D
ja dzis tylko na chwilkę...
chce się pochwalić że mój mąż jest najwspanialszym facetem na świecie:tak::tak::tak:
dzwoni do mnie wczoraj w nocy o 2:20 i pyta się co robie i czy nie chciałabym sie do niego przytulić:-)
PRZYJECHAł NA WEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
całuski i życzę miłego weekendu:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie w pogodny sobotni poranek

Nagotowałam tyle tego bigosu, ze teraz powkładałam część do słoików i pogotuję, bo od razu tyle nie zjemy.
Na 13 jadę z chłopakami na basen, a później na urodzinki, więc sobota zleci expresowo.

Agatkas cieszę się i mam nadzieję że zdąże ją użyć bo nie mam zamiaru klocka walnąć przy porodzie :zawstydzona/y::szok::-):-) (przepraszam że tak dosłownie napisałam:-D:-D)
Renia, dobra jestes, już wczoraj sie śmiałam jak napisałaś, ze tak cię ucieszyła paczuszka z lewatywą

sawka6,to się zbytnio nie poudzielasz przez weekend-wykorzystaj męża przez ten czas, jak tylko się da hehe:happy2:.
Ja niedawno wstałam,włąśnie zjadłam sniadanko...

A z tą lewatywą,to nie jest tak,jak piszecie-że tak samo czyści jak przy rozwolnieniu.Tzn.czyści,ale bezboleśnie.Po prostu prawie od razu po zaaplikowaniu jej czuje się duże parcie(wtedy biegiem do toalety:tak:) i wszystko samo zlatuje-tak,jakby zwieracz się "zapsuł".Pamiętam,jak mi po cesarce zrobili lewatywę(chciałam się wypróżnic bardzo,ale brzuch tak bardzo bolał,że o parciu nie było mowy),to czułam taką ulgę,że aż się sama do siebie uśmiechałam siedząc na "tronie" :-D.

Żyrafka ja tam nic nie mówię,bo nie wiem jak to jest...Ale jak ostatnio się tak męczyłam to wiedziałam,że lewatywa nie byłaby mi do niczego potrzebna:-p Chociaż może dzięki temu szybciej by poszło:-p Bo siedziałam jak przy zatwardzeniu,a jak już poszło:baffled: Tragedia:baffled:

ANIA2608,no własnie-przy zatwardzeniu najgorsze jest to bolesne parcie, trzeba problem "wycisnąc".Po lewatywie natomiast tylko siadasz na kibelku i już:tak:.

reklama
Do góry