Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest to dla mnie ważne - martwię się - bo moja Zuzia waży tylko 1030gr. To mało!!!
Pytia pisała, że jej dzidzia waży 1,7 kg i dlatego się martwię - bo to różnica aż 700 gram
Napiszcie, czy to normalne.... please.......
no ale następnym razem to troche przystopuj !!!Pewnie, że nie chce. Nic nie dzwigałam, nie skakałam, po prostu pewnie za duzo się nachodziłam i juz chyba nie moge sie za bardzo schylać.
A ja dziewczynki chyba dzisiaj ostatni dzionek z Wami...jutro przeprowadzka i nie wiem kiedy załatwię założenie neta u babci....:-)
moja szwagierka caly czas mowi ze mamy dac na imie kamil bo ona ma na imie kamila ale najlepsza jest moja babcia niby caly czas powtarza mi ze niemam sie sluchac innych tylko dac tak na imie jak my chcemy ale sama co chwile podsowa mi jakies pomysly a to arek bo wg niej pasuje do nazwiska albo kevin bo jej sie podoba ten kevin z ,,europa da sie lubic,, czy jakos tak i tysiace innych pomyslow z argumentami![]()
szczególnie uzasadnienie dla imienia Kevin mi sie podoba 

Mowia ze bieda goni biede ;-) Tak wiec oprocz mojej choroby, wczoraj przydazyl mi sie "maly" wypadek. Chcialam przyspieszyc zeby moja coreczka juz poszla jesc(a siedziala na sofie), wiec ja podnioslam zeby sie w koncu ruszylaI tak w rozpedzie odwrocilam sie zeby zrobic solidnego kroka i nie zauwazylam pufy za mna. Podciela mi ona obie nogi i ja jak dluga lecac prosto na brzuch i z dzieckiem na reku ....upadlam. Nie wiem tylko jak, chyba intuicyjnie w ostatniej chwili (a byly to sekundy przeciez), odkrecilam sie na bok i podnioslam moje dziecko w gore. Wiec caly bok mam zbity, nie mowiac juz o lokciu
Najgorsze jest to ze az do wieczora dzieciaczek mi sie nie ruszal :-( Mojej starszej coreczce nic sie nie stalo bo byla w gorze , tylko sie wystraszyla. ja zaczelam sie smiac do niej , mimo bolu zeby ja uspokoic i ona jak po masle.......no koncze juz . Takze moj wczorajszy i dzisiejszy dzien, nie jest fajny![]()
mojej teściowej tez nie podoba się imię Lena dla naszej kruszynki, i jak tylko ma okazję to krytykuje
, ostatnio nawet się z nią o to ścięłam
![]()
...
Ja mam kuzyneczki Anangę i Kamambę, także Inana nie jest dla mnie nawet troszeczkę dziwnym iminiem![]()
uroczo 
Co do snów to mi się dzisiaj śniło że byłam gwiazdą czteroosobowego girl's bandu
I taka byłam odstrzelona w miniówkę, szpileczki i baaaardzo obcisłą bluzeczkę na baaaaardzo dużym brzuchu![]()

A propos upławów itp. to ja prawie przez całą ciążę mam takie "wodniste" upławy, myślicie że powinnam o tym lekarzowi wspomniec? Myślałam że to normalne....![]()
a mi sie strasznie przykrzy:--
-(
tęsknie za moim M...:--
-(
a tu jeszcze ponad trzy tygodnie:--
-( nie wiem jak wytrzymam:-
-
-(
aż mi sie ryczeć chce:--
-
-
-
-
-
-(

normalnie w środe poszła juz wykurowana a tu w piątek raptem jakies katarzysko sie przypałętało !!!
i tyle po odpoczynku.

Ja tak robiłam przez cały miesiąc dzień w dzień i mi nie zaszkodziło wiec i Tobie nie zaszkodzi;-)
Ale ostatnio tak mnie czyściło...Jak nigdy...Myślałam,że cały brzuch mi rozerwie,wyłam z bólu i męczyłam się strasznie...Czułam się jakbym miała zaraz urodzić...I dopiero pomyślałam co to by było po lewatywie
Przed porodem podobno też czyści,wiec jeśli będę miała powtórkę z rozrywki to z całą pewnością lewatywa nie będzie mi do niczego potrzebna
Ale teraz już mogę śmiało spać
To dobranoc