reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

Dzisiaj u nas piekne słoneczko.
A ja wczoraj ale sie narobiłam, nie mogłam już ustac na stopach :-(. przenoszenie rzeczy, układanie do szafy, wchodzenie na krzesło i zchodzenie, ahhh mówie wam, tak mnie miednica bolała ze już nie mogłam usiąść. Za duzo sie naschylałam. Potem jak sie połozyłam już nyny, to wydawało mi się ze wody płodowe mi sie sączą :no:, tylko ja nie wiem jak wody płodowe wygladają :baffled:. Miałam jakie upławy jak woda. teraz już tego nie ma, wiec moze mi sie wydawało albo miałam to od czopka którego musze brac :baffled:.
Dzisiaj mam ciężki brzuch. A mały cos jest za spokojny :dry:

reklama
Witajcie

Dzisiaj u nas piekne słoneczko.
A ja wczoraj ale sie narobiłam, nie mogłam już ustac na stopach :-(. przenoszenie rzeczy, układanie do szafy, wchodzenie na krzesło i zchodzenie, ahhh mówie wam, tak mnie miednica bolała ze już nie mogłam usiąść. Za duzo sie naschylałam. Potem jak sie połozyłam już nyny, to wydawało mi się ze wody płodowe mi sie sączą :no:, tylko ja nie wiem jak wody płodowe wygladają :baffled:. Miałam jakie upławy jak woda. teraz już tego nie ma, wiec moze mi sie wydawało albo miałam to od czopka którego musze brac :baffled:.
Dzisiaj mam ciężki brzuch. A mały cos jest za spokojny :dry:

Agaciu żeby mi to było ostatni raz!!!
Też mam remont i wiem jak to jest!!:sorry2:

Witam!!
Dziewczyny - wczoraj zadałam pytanko, ale tylko Pytia napisała o wadze....
Zapytam jeszcze raz:
Ile ważą wasze pociechy?
Jest to dla mnie ważne - martwię się - bo moja Zuzia waży tylko 1030gr. To mało!!!
Pytia pisała, że jej dzidzia waży 1,7 kg i dlatego się martwię - bo to różnica aż 700 gram:szok:
Napiszcie, czy to normalne.... please.......

Witam!!
Zapytam jeszcze raz:
Ile ważą wasze pociechy?
Jest to dla mnie ważne - martwię się - bo moja Zuzia waży tylko 1030gr. To mało!!!
Pytia pisała, że jej dzidzia waży 1,7 kg i dlatego się martwię - bo to różnica aż 700 gram:szok:

Ewelw nasza niunia na ostatnim usg 05 września (25 tydzień ) ważyła 691g;-)

Ewelw szczerze to nie mam pojęcia ile waży moje dziecko:-( muszę wypytać doktora przy kolejnej wizycie. A Ty w którym tyg jesteś?? Bo taka różnica w wadze może być spowodowana wiekiem płodu;-)

Witam!!
Zapytam jeszcze raz:
Ile ważą wasze pociechy?
Ewelw mój synek w 24 tygodniu wazył 840g, a teraz niestety nie wiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry