reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

renia - dzieki za troskę, a rozumiem, że ty się najbardziej z lewatywy cieszysz, hehehe.

sawka - dasz radę, twardkim trza być nie mientkim!! nie myśl o tym w kólko bo się wykończysz, włącz sobie jakąś komedyjkę!

reklama
Sawka6 - musisz przetrzymać... Doskonale Cię rozumiem... Ja to nie mogę doby bez mojego wytrzymać - jak ma służby (2 - 3 razy w miesiącu - to nie ma go dzień noc i pół kolejnego dnia... ) Dzisiaj np. ma służbę:-( - i mi się tęskni. A ostatnio był na szkoleniu i całe dnie i noc nie był :-(. Ale jak wychodził ostatnio, to mnie pocieszał, "że jak będzie dzidzia - to będę miała co robić... i łatwiej mi będzie znosić rozstania..." Ty też sobie tak pomyśl.... To już nie długo same będziemy!!!!!:tak: Trzymaj się.. Ja właśnie wróciłam z basenu - żeby czas szybciej zleciał (no i przy okazji się odprężyłam) Pozdr.

wiem że muśże wytrzymać i wytrzymam... tylko mam dziś taki jakiś przygnębiający humor:-( to nie jest nasze pierwsze tak długie rozstanie ale jakoś teraz taki mi ciężko:-( najgorsze są wieczory...

Renia co za radość z lewatywy:-D:-D!!!
Sawka nie smutaj się, zawsze masz nas wszystkie!
Zapominajka - no od czego masz męża? Masażyk i będzie spokój:)
Pytia - od Ciebie w ogóle ostatnio jakoś bije pozytywna energia:)
Blizniaki ale mi smaka na krupniczek zrobiłaś!!!:)
Misiówka - rodzice raczej niewierzący, ale teściowie bardzo więc myślę że bez chrztu się nie obeszło, ale dla pewności zapytam jutro rodziców z ciekawości:)

Witajcie :)

Dorotko dzięki za tamte ćwiczonka... Niestety z ułożeniem nigdy do końca nic nie wiadomo. Maluchy potrafią się odwrócić dosłownie w ostatniej chwili i to niestety nie zawsze ze złej pozycji w prawidłową :-( Przerabiałam już to :-(

Ewushka dobrze, że nic się nie stało...

YOKA wracaj szybko :-)

Agatkas, ja też całą ciążę mam takie upławy, ale skoro lekarza cały czas mówi, że wszystko jest OK to chyba nie mamy się czym martwić :-)

Sawka głowa do góry :-) Szybko zleci, ani się nie obejrzysz :-)

Czesc Mamuski:))jak u Was zdroweczko? odkad przeszlam na te diete cukrzycowa, minely mi zgagi, hee jakis plus tego niemilego zjawiska.

za to ostatnio dokucza mi pieczenie skóry na piersi;/

Chcielismy małą poogladac na trojwymiarze,ale jak do zwyklego usg ladnie sie ukladala i buziunke cala bylo widac, i oczka jak otwiera czy ustka,to tu nam ledwo uszko pokazalo i miala nas w glebokim powazaniu:))

Yoka bedziemy czekac:-)
Sawka trzy tygodnie to nie tak dlugo ale pomysl jaka radosc ze spotkania to ci sie humorek poprawi:-)

A moj m juz wrocil z pracy i idziemy lulu wiec do jutra dziewczyny i spokojnej nocki:-)

reklama
Do góry