reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
sawka bądź dzielna, 3 tygodnie przelecą ani się nie obejrzysz;-)
Strasznie mnie dziś plecy bolą:-(
Strasznie mnie dziś plecy bolą:-(
Sawka6 - musisz przetrzymać... Doskonale Cię rozumiem... Ja to nie mogę doby bez mojego wytrzymać - jak ma służby (2 - 3 razy w miesiącu - to nie ma go dzień noc i pół kolejnego dnia... ) Dzisiaj np. ma służbę:-( - i mi się tęskni. A ostatnio był na szkoleniu i całe dnie i noc nie był :-(. Ale jak wychodził ostatnio, to mnie pocieszał, "że jak będzie dzidzia - to będę miała co robić... i łatwiej mi będzie znosić rozstania..." Ty też sobie tak pomyśl.... To już nie długo same będziemy!!!!!
Trzymaj się.. Ja właśnie wróciłam z basenu - żeby czas szybciej zleciał (no i przy okazji się odprężyłam) Pozdr.

U
użytkownik 128317
Gość
wiem że muśże wytrzymać i wytrzymam... tylko mam dziś taki jakiś przygnębiający humor:-( to nie jest nasze pierwsze tak długie rozstanie ale jakoś teraz taki mi ciężko:-( najgorsze są wieczory...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Renia co za radość z lewatywy
!!!
Sawka nie smutaj się, zawsze masz nas wszystkie!
Zapominajka - no od czego masz męża? Masażyk i będzie spokój
Pytia - od Ciebie w ogóle ostatnio jakoś bije pozytywna energia
Blizniaki ale mi smaka na krupniczek zrobiłaś!!!
Misiówka - rodzice raczej niewierzący, ale teściowie bardzo więc myślę że bez chrztu się nie obeszło, ale dla pewności zapytam jutro rodziców z ciekawości

Zapominajka - no od czego masz męża? Masażyk i będzie spokój
Pytia - od Ciebie w ogóle ostatnio jakoś bije pozytywna energia
Blizniaki ale mi smaka na krupniczek zrobiłaś!!!
Misiówka - rodzice raczej niewierzący, ale teściowie bardzo więc myślę że bez chrztu się nie obeszło, ale dla pewności zapytam jutro rodziców z ciekawości
U
użytkownik 128317
Gość
wiem

Witajcie 
Dorotko dzięki za tamte ćwiczonka... Niestety z ułożeniem nigdy do końca nic nie wiadomo. Maluchy potrafią się odwrócić dosłownie w ostatniej chwili i to niestety nie zawsze ze złej pozycji w prawidłową :-( Przerabiałam już to :-(
Ewushka dobrze, że nic się nie stało...
YOKA wracaj szybko :-)
Agatkas, ja też całą ciążę mam takie upławy, ale skoro lekarza cały czas mówi, że wszystko jest OK to chyba nie mamy się czym martwić :-)
Sawka głowa do góry :-) Szybko zleci, ani się nie obejrzysz :-)
Dorotko dzięki za tamte ćwiczonka... Niestety z ułożeniem nigdy do końca nic nie wiadomo. Maluchy potrafią się odwrócić dosłownie w ostatniej chwili i to niestety nie zawsze ze złej pozycji w prawidłową :-( Przerabiałam już to :-(
Ewushka dobrze, że nic się nie stało...
YOKA wracaj szybko :-)
Agatkas, ja też całą ciążę mam takie upławy, ale skoro lekarza cały czas mówi, że wszystko jest OK to chyba nie mamy się czym martwić :-)
Sawka głowa do góry :-) Szybko zleci, ani się nie obejrzysz :-)
Czesc Mamuski
)jak u Was zdroweczko? odkad przeszlam na te diete cukrzycowa, minely mi zgagi, hee jakis plus tego niemilego zjawiska.
za to ostatnio dokucza mi pieczenie skóry na piersi;/
Chcielismy małą poogladac na trojwymiarze,ale jak do zwyklego usg ladnie sie ukladala i buziunke cala bylo widac, i oczka jak otwiera czy ustka,to tu nam ledwo uszko pokazalo i miala nas w glebokim powazaniu
)
za to ostatnio dokucza mi pieczenie skóry na piersi;/
Chcielismy małą poogladac na trojwymiarze,ale jak do zwyklego usg ladnie sie ukladala i buziunke cala bylo widac, i oczka jak otwiera czy ustka,to tu nam ledwo uszko pokazalo i miala nas w glebokim powazaniu
reklama
renia200
mama Victorki :)
Agatkas cieszę się i mam nadzieję że zdąże ją użyć bo nie mam zamiaru klocka walnąć przy porodzie 
:-):-) (przepraszam że tak dosłownie napisałam
)