reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzieki dziewczyny za troske , maly niesmialo mnie tam podstukuje wiec chyba wszystko ok:tak:
Marzycielka rozsmieszylas mnie tym " o matko!!!"....no bo fakt co tu wiecej powiedziec:-D

A propos upławów itp. to ja prawie przez całą ciążę mam takie "wodniste" upławy, myślicie że powinnam o tym lekarzowi wspomniec? Myślałam że to normalne....:dry:

ania - dzięki za szczerość, ja rozumiem, że może się to komuś nie podobać, bo nie ma bata, nie uszczęśliwię całego świata! Mnie boli, że rodzice posuwają się do takich tekstów typu "Nikt ci takiego dziecka nie ochrzci" ja nie wyobrażam sobie, żeby córcia nie byłą ochrzczona, więc szukam jakie mam możliwości... bo naprawdę chcemy to imię, bo obojgu bardzo nam się podoba i nie sprawia problemów jego wymowa w Anglii.

Ewushka - ja polecam mleko z łyżką miodu i łyżką masła na gorąco, bardzo łagodzi. No i proszę cię uważaj na te swoje pufy!!

Kankiya - miód ci proponuje do gorącego, ja piję herbatę z cytryną i miodem, ale równie dobrze smakuje rumianek w takiej wersji, poza tym mleko z miodem i masłem jak boli gardło i wodę z cytryną i miodem. Do tego możesz sobie zapodać jakiś actimel okazyjnie.

Agacia - mam nadzieję, że to jednak fałszywy alarm był. Skoro juz jest ok, to chyba nie ma sie czym martwić i dobrze, ze synus bryka. No i faktycznie są takie testy w aptece, więc w razie wątpliwości kup sobie dla świętego spokoju!

Agatkas - super imiona, a czy dziewczynki były chrzczone, jak możesz to napisz, bo ja już sama nie wiem, czy to kolejny "chwyt" moich rodziców żeby postawić na swoim, czy faktycznie nikt mi nie ochrzci dzidzi o takim imieniu... A sen powalający, hehehe, chciałabym cię zobaczyć!! Zwiększone upławy w ciąży są normalne, mogą mieć różną konsystencję, ważne, by nie były krwiste i nie miały nieprzyjemnego zapachu, albo np. żeby nie były zielone. Jak cię to martwi to kup sobie ten test, ale sądzę, że skoro masz tak od początku, to poprostu taka twoja natura...

Do zobaczenia Yoka!!

YOKA czekamy z niecierpliwością!!!:-D:tak::-D:tak::-D:tak:

Ewushka dobrze że nic się nie stało!!!Uważaj, bo zabrzmiało to strasznie....:-(
Mały dzielny chłopak dał radę mamy upadkowi!!!:blink:

Miłego wieczorku kochaniutkie:-D

Witajcie wieczorkiem
Ewushka, nunu nie ładnie, dobrze, że nic się nie stało. Uwazaj na siebie i dzieciaczki.
Yoka, wracaj jak najszybciej. sądzę, ze niebawem sie odezwiesz, bo to forum strasznie wciąga.
Agatkas, Dorotka, widzę, ze nie tylko ja mam głupie sny.
Misiówka, myślę, ze wszystko zależy od księdza, ale skoro chrzczą Alan, Jesika, Nicola, to dlaczego mają nie ochrzić Inana, skoro tak Wam sie podoba, to tego sie trzymajcie.
Dzisiaj po pracy miałam gości, była u mnie kolezanka, która zaraziła się ode mnie brzuszkiem:-D, były to bardzo miłe odwiedzinki.
Poza tym nareszcie skończyłam robić bigos, wzięłam od mamy troszkę prawdziwków suszonych i wyszedł mi rewelacyjnie. Ugotowałam jeszcze na jutro krupniczek, bo jutro po basenie szybki obiadek i z chłopakami na urodzinki do ich kolegi.

Ostatnia edycja:
Misiówka i Ewushka uważajcie na siebie,

Ewushka co ile tygodni chodzisz do lekarza bo ja teraz chodze co dwa tygodnie, a jak wyjdzie mi cukier to będe chodzić co tydzień.

Dzisiaj jestem szczęśliwa bo dostałam od mamusi przesyłke z rożkiem dla córci i z herbatkami Hipp i lewatywą:-):-).

reklama
a mi sie strasznie przykrzy:-(:-(:-(
tęsknie za moim M...:-(:-(:-(
a tu jeszcze ponad trzy tygodnie:-(:-(:-( nie wiem jak wytrzymam:-(:-(:-(
aż mi sie ryczeć chce:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry