Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak w rozpedzie odwrocilam sie zeby zrobic solidnego kroka i nie zauwazylam pufy za mna. Podciela mi ona obie nogi i ja jak dluga lecac prosto na brzuch i z dzieckiem na reku ....upadlam. Nie wiem tylko jak, chyba intuicyjnie w ostatniej chwili (a byly to sekundy przeciez), odkrecilam sie na bok i podnioslam moje dziecko w gore. Wiec caly bok mam zbity, nie mowiac juz o lokciu

YOKA biegusiem załatwiaj neta u babci, będziemy czekać z niecierpliwościąA ja dziewczynki chyba dzisiaj ostatni dzionek z Wami...jutro przeprowadzka i nie wiem kiedy załatwię założenie neta u babci....:-)

dbaj o brzusio;-)
Ewushko a Ty uważaj na pufki;-) dobrze, że tak to sie skończylo a nie inaczej;-)maleństwo pewnie tez w brzuchu szok przeżyło i dlatego przez chwilę nie ruszało sie tak jak zawsze;-)Ewushka,ojej-mogło się narobic,ale dobry masz na szczęście refleks. Teraz trzeba miec oczy dookoła głowy
.

zyrafka biore luteinę i vagical. Cały dzień obserwowałam czy nadal tak sie dzieję, ale juz nic mi się nie sączy. Wczoraj co chwilke takie kropeczki wody (jakby), ale moze jestem przewrazliwiona, wczesniej brałam kąpiel wiec moze zeczywiście to była woda. Dzisiaj mam cały czas jedna wkładke i jest sucha. A mały całe szczęście kopieRany-ale naprodukowałyście postów.
blizniaki2000-Ty masz dopiero sny hehe!!
Któras z Was pisała (wybaczcie-nie chce mi się już cofac strony),że cos jej się sączy.Kochana,nie lekceważ tego-to MOGĄ byc wody płodowe (choc nie muszą). Jak leżałam w szpitalu,to był taki przypadek-co prawda babeczka juz miała ciążę donoszoną,ale nic się nie działo,tylko przez kilka dni jakiś płyn jej się sączył-ciągle zmieniała podpaski.Zgłaszała to pielęgniarkom,bo sie obawiała,że to wody płodowe-ale zignorowali to.W końcu się okazało,że to faktycznie były wody i szybko wywołali u niej skurcze-rodziła"na sucho"(podobno to bardziej niebezpieczne i bolesne),dzidzius mógł sie udusic,ale dostał 7 pkt.
A jakie globulki bierzesz,jesli mogę spytac-może Sterovag???
.