agawar
mama Bartka
agawar miesiąc wcześniej ale nie była wcześniakiem
oj ja już schizuję i odliczam dni i tygodnie do połowy listopada co by było bezpiecznie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agawar miesiąc wcześniej ale nie była wcześniakiem
Pytia - ale ci dobrze, wszystko jak w zegarku, dzidzia już ślicznie przybrała, super wieści, oby tak dalej!!
Marzycielka - miłęgo spacerku, chłoń otoczenie przez skórę!
Ja dziś mialam koszmarną noc, cały czas dusiłąm się kaszlem, nie mogłam wysiedzieć, co chwila budziłąm cały dom, Misia płakała, a ja normalnie miałam takie ataki, że szok... Najśmieszniejsze jest to, że krtań pomalutku dobrzeje i odzyskuję coraz normalniejszy głos, ale nasila się kaszel... nie wiem, może tak być powinno... zaczełam sobie dziś robić inhalacje, może to pomoże, przynajmniej nawilżę tą krtań...
Zazdroszczę Wam snów z dzidzią - mnie się ostatnio sniło, że biegam z karabinem i strzelam do terrorystów- dodam, że nie oglądałam żadnego filmu o podobnej tematyce ani nic z tych rzeczy

A ja dziewczynki chyba dzisiaj ostatni dzionek z Wami...jutro przeprowadzka i nie wiem kiedy załatwię założenie neta u babci....:-)
będziemy tęsknić...Ile waży moja mała dowiem sie dopiero 1 października ale wg tabelki to powinna juz 1800g ;-)
Agacia uważaj na siebie....ale ja sama nie jestem lepsza....;-)
anoli ja tez wczoraj cały dzień i dziś od rana zapitalam bo jutro przeprowadzka a jeszcze tyle do zrobienia...na szczęście mój Z wziął dziś wolne i bardzo mi dzis pomaga:-)

) A rodzice wymyslili Basie i Jole- tragedia