reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pytia - ale ci dobrze, wszystko jak w zegarku, dzidzia już ślicznie przybrała, super wieści, oby tak dalej!!

Marzycielka - miłęgo spacerku, chłoń otoczenie przez skórę!

Ja dziś mialam koszmarną noc, cały czas dusiłąm się kaszlem, nie mogłam wysiedzieć, co chwila budziłąm cały dom, Misia płakała, a ja normalnie miałam takie ataki, że szok... Najśmieszniejsze jest to, że krtań pomalutku dobrzeje i odzyskuję coraz normalniejszy głos, ale nasila się kaszel... nie wiem, może tak być powinno... zaczełam sobie dziś robić inhalacje, może to pomoże, przynajmniej nawilżę tą krtań...

Misiowka, przechodze doslownie , doslownie to samo!!! Jak krtan sie poprawila to kaszel....no jakbys mnie cytowala:-)

Zazdroszczę Wam snów z dzidzią - mnie się ostatnio sniło, że biegam z karabinem i strzelam do terrorystów :baffled:- dodam, że nie oglądałam żadnego filmu o podobnej tematyce ani nic z tych rzeczy

:-D:-D:-D:-D

A ja dziewczynki chyba dzisiaj ostatni dzionek z Wami...jutro przeprowadzka i nie wiem kiedy załatwię założenie neta u babci....:-)

Ale wrócisz do nas??:blink:będziemy tęsknić...

Ile waży moja mała dowiem sie dopiero 1 października ale wg tabelki to powinna juz 1800g ;-)

Agacia uważaj na siebie....ale ja sama nie jestem lepsza....;-)
anoli ja tez wczoraj cały dzień i dziś od rana zapitalam bo jutro przeprowadzka a jeszcze tyle do zrobienia...na szczęście mój Z wziął dziś wolne i bardzo mi dzis pomaga:-)

Dziewczyny prosze oszczedzajcie sie:tak:

A ja nie mam pojecia ile wazy moja dzidzia ostatnie usg mialam w 21tc:-( mialam jechac do londynu na wizyte jeszcze we wrzesniu ale dzwonilam i beda przyjmowac zapisy dopiero od 1 pazdziernika a moj m 6.10 leci do polski i troche sie wszystko opozni:-(
Nie moge sie juz doczekac:-)

Wypralam dzis troche ciuszkow postanowilam robic to stopniowo po jednym praniu, zeby sie nie zawalic, bo nie nawidze prasowac:-)
i teraz tak patrze na ta suszarke i czuje jakby mala byla juz z nami az mi gardlo sciska...taka jestem szczesliwa
Musimy w koncu dojsc do porozumienia z m i wybrac imie, zawiesilismy ostatnio temat, bo wszyscy sie wtracali:wściekła/y:

Yoka - to okrutne, ale będziemy czekać cierpliwie!!

Ewushka - i co robisz z tą krtanią, byłaś u lekarza?

anoli - nic mi nie mów, z tym wtrącaniem, to my mamy kongo. Cała rodzina nas szykanuje, bo wybraliśmy imię niechrześcijańskie.... a my się już tak nastawiliśmy, że nie chcemy go zmienić... już sama nie wiem czy nie będzie problemu z chrztem, ale muszę jeszcze tu w parafii katolickiej zapytać, może w Anglii im to wisi, tak jak wszystko inne, mam nadzieję...

My bedziemy raczej chrzcic w polsce nie chce rodzica robic przykrosci sa wierzacy i to bedzie dla nich wazny dzien, w koncu to pierwsza wnuczka:-)
A ja pierwsza zaproponowalam imie Hania i jak moj sie przekonal to mi sie odwidzialo. Teraz mysle o Alicji albo Amelce(ale jak ja zdrobnic:confused:) A rodzice wymyslili Basie i Jole- tragedia

My też chcieliśmy chrzcić w Pl, ale nie rozumiem dlaczego Fabien, Xavier, Roksana, czy inna dziecina o zpolszczonym imieniu mogą być ochrzczeni, a u nas ma być problem... trochę mnie to wkurza.

reklama
Anoli mnie też sie bardzo podoba imię Amelcia:tak: Może chciałabym zostawić je dla córeczki,ale moja kuzynka ma tak na imię wiec jedna wystarczy:-p Ale imię śliczne:tak:

Misiówka a jak Wy chcecie nazwać córcię,bo zapomniałam:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry