reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wszystkicj poznym popoludniem....:-)
U nas dzisiaj caly dzien przepieknie, tylko ze do 16 bylam w pracy <ruch okropnie duzy...wrr>
Pozniej pojechalismy na spacerek na Płotki.....mala sie wybiegala za wszystkie czasy....hihi ja tez:-p;-)
Jak bede miala chwilke wieczorkiem <maz idzie na piwko z kumplem> to wrzuce kilka fotek

reklama
Nudno mi.....................................

siedze pije winko jem loda, wafelki....hihi a dupa rosnie..:p
Jula spi smacznie i nie mam co robic, az mi dziwnie...:)

dobry wieczer;-)
a ja jem mleczna kanapke czy jak to sie po polskiemu nazywa ipije rumianek- cudny zestaw he he

Ja też dzisiaj zmeczona. Łaskawie na właczyli ciepłą wodę i kaloryfery. Ale tylko na weekend. Okazało się że ta awaria sprawia wiecej problemu niż sie spodziewali. Dlatego wykorzystuję i piorę na potege. Na szczeście i pogoda dopisuje.

i ja Witam;-) poranne zajecia zaliczyłam na 7 15 i tylko 45 min kolejne o 11 15 wiec spore okienko ale raczej nie pójde bo ten przedmiot juz miałam na licencjacie z tym samym wykładowcą :sorry2:
a Weronika mnie na krok nie odstepuje wtula sie jak gdzies idzie to ja z nia musze za raczke taka słotkość moja mała chyba sie stęskniła bo ja bardzo za ta moja dwojeczka a to przeciez tylko wczoraj ich nie widziałam i wieczór w piatek

reklama
Do góry