reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

agawar - ja sama nie wiem, gdzie on to wyszukuje, ale często jest na stronach fendera i gibsona.

Agacia - chwal się!!

asiulkaa - nic się nie martw, w sobotę się uda!!

justyna - już dzisiaj widać znaczną poprawę, Boiparox skutkuje, do tego dorzuciłąm dietkę czosnkową i herbatkę z imbirem, cytrynką i miodem... kaszel mam nadal, ale już o niebo lepiej, niestety mała jakoś mało brykliwa dzisiaj, chyba odpoczywa po tych atakach kaszlu i skurczach...

justyna - my dzisiaj lepiliśmy z masy solnej - polecam na nudy - super zabawa!!

pytia - super, że sypialnia jednak będzie wymarzona - czekam na fotki!!

reklama
Bliźniaki - super, że wszystko z dzidziulką w porządeczku i że mamusia zdrowa!! A dotego jeszcze synek zdrowieje, więc tylko gratulować!!

pwa - super wieści, pochwal sie autkiem!!

tak po krótkim streszczeniu ogromu stron po jednym dniu piszę...

pytia - świetnie, że udało Ci się załatwić takie łoże jakie pragnęłaś...

Misiówka - super, że Twój wybranek ma dryg do muzyki oraz do wygrywania... oby tak dalej...

asiulkaa - ja będę trzymać kciuki w sobotę... a jak co, to powiedz że jak Ci nie wpisze "zaliczony" to myszki jego / ją zjedzą... i wsio...

cyprysiowa synka masz przesłodkiego... wie jak mamę pocieszyć

Wszystkie horuski wracajcie do zdrowia jak najszybciej... to taki apel do waszych horób aby szybko sie ulotniły :dry::dry::dry:

Ach i ja już mam ok 12-14 kg na plusie... trudno to sprawdzić bo tą wage co miałam na początku nie mam przy sobie a lekarz mnie nie zważył na samym początku więc lipa... myśle że ok 11,5 (ale wole sobie dodać bo później moge być mocno rozczarowana)...:cool2::cool2::cool2:

blizniaki super że twój synek czuje sie już lepiej :tak:
Dzięki Sawka. Też się cieszę, że juz mu lepiej, ledwo go zagoniłam do spania.

Jetem dzisiaj jakaś bez humoru, smutno mi i strasznie mnie boli kręgosłup. mam nadzieję, ze jutro będzie lepszy dzień. Pomoczyła sie w ciepłej wodzie i ide zaraz spać, bo poprzednia noc do bani, bardzo często się budziłam, bo jestem jakaś poddenerwowana, obawiam sie że dzisiaj moze byc powtórka z rozrywki, bo znów jestem jakaś niespokojna.

Życzę wszystkim Mamusiom spokojnej nocki, bez zbędnych pobudek. Do jutra

sawka6,nie przejmuj się tak tym egzaminem:-).Jak na mieście było ok,to luzikpresztę można zwyczajnie "dokuc".Ja też mam problem ze światłami, na placu boję się właśnie tylko tego:baffled:.Na mieście też mogę oblac bez problemu,nie czuję się jeszcze na siłach,dlatego ciągle będę brała jazdy dodatkowe. Nasjbardziej zaś się boję parkowania-masakra!!!:baffled:
A z jakiego miasta jesteś sawka6??U nas kolejne podejście jest za miesiąc-czemu Ty masz tak szybko??W ogóle,to słyszałam,że można jakies podania składac o przyśpieszenie egzaminu:confused:.

Dziewczyny właśnie byłam na mamusiach październikowych i jestem przerażona, ile już jest rozdwojonych:szok:, września już nie licze - zostały dwa miesiące.

Moja mała już tak mocno kopie że niektóre kopniaczki nie należą do przyjemnych, i też od paru dni czuję się podenerwowana:-(.

asiulkaa w sobotę będziemy razem z małą trzymały za Ciebie kciuki i głowa do góry będzie dobrze :tak:
Misiówka cieszę się,że jest Ci już lepiej też miałam taki kaszel żę w nocy nie mogłam spać i nieraz wymiotowałam dlatego nikomu nie życzę i współczuję...
Ja jestem dzisiaj jakaś słaba mimo ładnej pogody i wogóle...

Ale za to łóżeczko mąż już złożył i komodę z przewijakiem :tak::-) także pomału zaczyna widać że zaniedługo ktoś tu z nami zamieszka,ciekawe jak nasz piesek zareaguje na nowego lokatora?:no:
Życzę wszystkim spokojnej nocki i słodkich snów nio i do jutra :-)

Dzięki Sawka. Też się cieszę, że juz mu lepiej, ledwo go zagoniłam do spania.

Jetem dzisiaj jakaś bez humoru, smutno mi i strasznie mnie boli kręgosłup. mam nadzieję, ze jutro będzie lepszy dzień. Pomoczyła sie w ciepłej wodzie i ide zaraz spać, bo poprzednia noc do bani, bardzo często się budziłam, bo jestem jakaś poddenerwowana, obawiam sie że dzisiaj moze byc powtórka z rozrywki, bo znów jestem jakaś niespokojna.

Życzę wszystkim Mamusiom spokojnej nocki, bez zbędnych pobudek. Do jutra
odpoczywaj i nie przejmuj się:tak: ja tez ostatnio miałam podły humor:-( czasami już tak jest, to przez te hormony :tak::tak::tak:

sawka6,nie przejmuj się tak tym egzaminem:-).Jak na mieście było ok,to luzikpresztę można zwyczajnie "dokuc".Ja też mam problem ze światłami, na placu boję się właśnie tylko tego:baffled:.Na mieście też mogę oblac bez problemu,nie czuję się jeszcze na siłach,dlatego ciągle będę brała jazdy dodatkowe. Nasjbardziej zaś się boję parkowania-masakra!!!:baffled:
A z jakiego miasta jesteś sawka6??U nas kolejne podejście jest za miesiąc-czemu Ty masz tak szybko??W ogóle,to słyszałam,że można jakies podania składac o przyśpieszenie egzaminu:confused:.
kochanie pomyliłaś mnie z asiulką:tak::-D:-D:-D
ja na szczęście egzamin na prawko mam juz dawno za sobą:tak:

reklama
Agga - super, że mebelki już złożone, zawsze jest na czym oko zawiesić!!

Bliźniaki - ty sobie meliskę pij jak taka poddenerwowana jesteś wieczorem, naprawdę nie zaszkodzi.

Do góry