Nie powiem Ci czy starczy, bo ja mam wszystkiego az nadto. Kupiłam kilka fajnych ubrań czyt spiochów, a resztę dostalam po moim mezu:-)Ja mam pojedyncze sztuki 56, raczej 62 kupuję.
Ale mam niezły dylemat ile czego. Czy po 5-7 sztuk starczy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powiem Ci czy starczy, bo ja mam wszystkiego az nadto. Kupiłam kilka fajnych ubrań czyt spiochów, a resztę dostalam po moim mezu:-)Ja mam pojedyncze sztuki 56, raczej 62 kupuję.
hey
Jedziemy do szpitala bo te skurcze sa bardzo niepokojące :-(
Trzymajcie się . Jak coś dam znac jak wrócę jesli mnie nie zostawią.
no ja mam kilka w rozm 56.
Dziewczyny w czym zamierzacie przywieźć ze szpitala dzidzię? Czy body, koszulka welurowa , spioch welurowy kombinezon starczy?
Ja też, ale niewiele. Z Jasiem mam takie doświadczenie, że urodził się dość długi (56 cm) i szybciutko wyrósł z rozm. 56. No ale teraz ma być dziewczynka, więc pewnie będzie mniejsza (choć różnie to bywa). Ale wolę dokupić później jakby brakowało niż kupić za dużo.
Ja miałam dla Jasia (też zimowe dziecko) zestaw: body z długim rękawem, pajacyk z cienkiego polarka i zimowy kombinezon + oczywiście gruba, zimowa czapeczka. I było ok. Jak mniemam moja córcia przyjedzie do domu dokładnie w tych samych ciuszkach co jej braciszek, bo są w idealnym stanie![]()
To zalezy od Ciebie jak często będziesz prała. Ja codziennie wieczorem zawsze przedusiłam rzeczy maluszka w rękach bo i tak prałam w dziecięcym proszku więc bez sensu było zbierac śpioszki przez tydzień więc jak dla mnie spokojnie by starczyło, a zobaczysz jak szybko zacznie Ci wyrastac z tych rzeczyJa mam pojedyncze sztuki 56, raczej 62 kupuję.