imagination - niestety tak to bywa w rodzinach, kłócą sie często, często jest zazdrosc i brak zrozumienia...ale jak sie kochacie to myslcie tylko o sobie a nie o innych bo to dla siebie zyjecie i to wy i maleństwo sie liczycie.... to Wy teraz jesteście rodziną
znasz powiedzenie "jak umiesz liczyc licz na siebie?" u mnie sie sprawdziło w 100% jak ktos chce mi pomóc to droga wolna, ale my z m umiemy sobie poradzic sami i nie oczekujemy, ze ktos bedzie nas niańczył w dorosłym życiu...tak jest lepiej...o wiele
znasz powiedzenie "jak umiesz liczyc licz na siebie?" u mnie sie sprawdziło w 100% jak ktos chce mi pomóc to droga wolna, ale my z m umiemy sobie poradzic sami i nie oczekujemy, ze ktos bedzie nas niańczył w dorosłym życiu...tak jest lepiej...o wiele

Chciałabym dziś nie robić usg, bo ostatnie miałam w pon... boje sie ze nic nie bedzie widac i cały nastepny tydzien bede sie nakrecac (ze tez akurat teraz ten moj drugi lekarz musial wyjechac!
)
Boje sie tej wizyty u tego babska, wszyscy mowia zeby do niej nie isc tylko poczekac tydz az wroci ten drugi lekarz i do niego uderzyc ale co z tym lekam, wrrrr
dziwne sa te roznice... moze zaleza od sprzetu??