reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wrocilam z zakupow. Przed wyjsciem myslalam ze umre, zbieralo mi sie na wymioty, w glowie sie krecilo, cala sie pocilam-masakra. Na dworzu juz ciut lepiej, jakos dalam rade. Kupilam sobie cytrynki, zaraz sie klade i bede kurowac.

Co do prezentu to Misiowka myslalam wlasnie o tym do masazu stop, musze poprosic kuzynke zeby podpytala czy ciocia by sie cieszyla z tego, o kocu tez myslalam ,pytia ale wydaje mi sie ze ona jest zaopatrzona w takie rzeczy. Balkon ma ale jak juz na niego wychodzi to ewentualnie zapalic petka :-D

ewelw na poczatku dziekuje ze pytasz o zdanie najpierw ;-) Moznaby zalozyc taki watek a jak juz urodzimy to bedziemy tam opisywac porody zeby nie robic osobnego watku. Co wy na to?

reklama
Witaski poniedziałkowo:-)

Anka34 stosuje reni ale pomaga tylko na chwile....:-(

dagulla to super ze macie dodatkowy pokoik.....;-)

zazakoza moja babcia co prawda nie jest sparaliżowana ale nie wychodzi już z domu i wagę ma podobną do Waszej babci ;-)...sama nie jest w stanie się wykąpać więc przychodzi do niej pielęgniarka..niestety teraz wyjechała na 3 tyg. i wszystko spadło na mnie.....jesli chodzi o zakupy to wszystko byloby super gdyby nie te cholerne gazetki z promocjami!!!!! Wydaje jej sie że nie mam co robic tylko latać z karteczką po marketach bo masło tam jest o 0,50zł tańsze!!!
Najgorsze jest to że cała rodzinka uważa że opiekowac sie babcia to pryszcz......bo przeciez to żaden problem kupic babci chleb i odkurzyc mieszkanie raz w tygodniu.....nie wiedza o czym mówią!!!:wściekła/y:
Ahhh sie rozpisałam....ale musze sie troche pożalic bo komu jak nie wam...;-)

Dziewczyny kurujcie się.....mnie ostatnio zaczęło coś brać ale odpukać samo przeszło.....zdrówka dla Was:-)

Witajcie poniedziałkowo;
u mnie dzisiaj tak szaro, że wydaje się jakby wieczór się juz zbliżał.

Do tego widzę, ze weekend był pełen wrażeń,

Blizniaki spóźnione zyczenia wszystkiego naj. Dzieciaki masz super:-)

Yoka cieszę się, że już jesteś podłaczona. Współczuję babci, ja bym chyba anteny od tv i radia skonfiskowała. Bądź dzielna.

aniamanu, agacia wypoczywajcie i oszczędzajcie się.

agawar też słyszałam, ze obnizony brzuszek swiadczy o wejściu w ostatnia fazę.

Ja mam od kilku dni problem z oddychaniem, mały mi chyba przepone uciska i sapię jak lokomotywa. I ciągle mi gorąco. Mężus w kurtce a ja w krótkim rękawku...:baffled:

Jestem za wątkiem poród:tak:, choc nie wiem czy to bezpieczne. Ja mam miliony pytań, również intymnych:zawstydzona/y:i nie wiem, czy te które maja doswiadczenie to zniosą:zawstydzona/y:.

Jestem również za wątkiem poród. Chociaż troszkę się go obawiam ;-) nie wiem czy tak wszystko chcę wiedzieć. Bo od razu przypomina mi się jak Cyprysiowa stale nam "pierworódkom" zazdrości tej błogiej niewiedzy :-D

Ja lecę po skierowanie na badania - mocz, morfologia. A później do siostry do szpitala. Po operacji na otwartym serduchu jest już ponad miesiąc w szpitalu i jeszcze min. 3 tyg będzie. A w domu czeka na nią malutki 7 miesięczny synek. Strasznie jej współczuje, że go tyle czasu nie widziała. :-(
Lecę!
Odezwę się później
Buziulki

Zapominajka z przyjemnoscia bede odpowiadac na pytania Twoje :tak:

agawar pomysl super ale ciocia ma pokoj z kuchnia i nie ma miejsca na fotel bujany :zawstydzona/y:

Myszqa eee tam przesadzasz, porod to lajcik, pojedziesz i "wyplujesz" :-D

dagulla ja tez mam 16.10 wizyte z usg :tak:

To ja już nie mam pomyslu

Dziewczyny z poza kraju orientujecie się może ile kosztuje za granicą monitor oddechu Angelcare 401R-model z nianią. Słyszałam, ze jest dużo tańszy. Byłabym wdzieczna za informację.

reklama
Cyprysiowa - no beznadzieja, że też kobieta nigdy nie ma wolnego... mój Robert wczoraj 2 razy kaszlnął i stwierdził, że tak się źle czuje, że do pracy dziś nie idzie, jak mu powiedziałąm, że się cieszę, bo zajmie się Misią i pomoże mi sprzątać, to zwątpił i jednak poszedł, hehehehe. Życzę dużo zdrówka!!

Morbital, no to trzymam kciuki za udane zakupy! No i co do coca-coli to faktycznie jest na zgagę, mam zawsze po niej mega zgagę, hehehe, ja nie polecam.

zozakoza - mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja i dziś będzie już dużo lepiej.

agawar - tobie też życzę lepszego dnia!!

justyna - no skoro Liwcia tak mówi, to nie może być inaczej!!! No i trzymam kciuki za wizytę, ja też mam czase wrażenie, że mała robi podkop z więzienia, ale to tylko takie chwilowe zwykle, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u was, napisz jak było!

Agacia - nie wiem co ci wolno, bo nie mialam tego problemu...

Dagulla - super!! Pokoik napewno się przyda!!

Co do nowego wątku - jestem za, w końcu najpierwmożemy tam pisać o naszych pytaniach, wątpliwościach, a potem o przeżyciach - nie widzę problemu...

Myszka - jejku, faktycznie siostrze musi być ciężko, pozdrów ją i życz szybkiego powrotu do zdrowia i domku!!

agawar - tu masz stronę z cenami monitorów i niań, ale nie ma tego modelu który wymieniasz, są dwa inne Kiddicare - Pushchairs | Prams | Car Seats | Baby Equipment | Online Baby Shop

Do góry