M
marzycielka
Gość
Cyprysiowa - ja właśnie tak jak pisze bliźniaki - miałam na myśli taki porządny obrus szydełkowy, a one się cenią... no i biżuteria wydaje mi się fajnym pomysłem, może takie urządzenie do masażu stóp (miska do której nalewa się wody)?
Marzycielka - jak odczuwasz ten ucisk? bo ja mam od jakiegoś tygodnia jakiś ucisk na nerw i promieniuje mi na całe nogi, aż do połowy łydki, a najgożej na wysokości pośladka boli, normalnie chodzić nie mogę... czy to coś takiego?
No coś takiego tylko , że mnie to nie boli a tak jakby noga wewnątrz swędziała i drżała. Mam przeczulicę po prostu

Dzien dobry wszytskim.
Ja dzis jestem tak przeziebiona ze masakraWłasnie pije herbate z cytryna i miodem. Z checia bym sie polozyła do wyrka i przelezala caly dzien ale musze wyjsc z domu, mam pare spraw do zalatwienia i zrobic obiad
![]()
Oj bidulko może jednak znajdziesz czas na łóżeczko?;-)
Witam wszystkie mamunie!!!
Wiecie co? Chciałabym otworzyć nowy wątek pt. "poród". Niektóre z Was to przeżyły.. więc wiecie "co i jak". Mnie ten temat troszeczkę trapi. Chciałabym o tym pogadać... mam mnóstwo pytań... np. czy brać położną dodatkowo - do porodu . Chciałabym się dowiedzieć o znieczuleniu - podczas porodu i szyciu... no i o obecnoiści naszych mężczyzn? - co Wy na to?
Proszę o rozpatrzenie...;-)(Jeśli nie, możemy porozmawiać na głównym wątku..)
Jestem ZA:-)
Jestem również za wątkiem poród. Chociaż troszkę się go obawiam ;-) nie wiem czy tak wszystko chcę wiedzieć. Bo od razu przypomina mi się jak Cyprysiowa stale nam "pierworódkom" zazdrości tej błogiej niewiedzy
Ja lecę po skierowanie na badania - mocz, morfologia. A później do siostry do szpitala. Po operacji na otwartym serduchu jest już ponad miesiąc w szpitalu i jeszcze min. 3 tyg będzie. A w domu czeka na nią malutki 7 miesięczny synek. Strasznie jej współczuje, że go tyle czasu nie widziała. :-(
Lecę!
Odezwę się później
Buziulki
Przekaz całuski siostrze:-) Dzielna kobita!!
No Nareszcie jestem! Nie było mnie tydzień bo mielismy remont, więc nie miałam dostępu do sieci. Nawet nie próbuje nadrbiać czytania.
Skończliśmy pokoik dla dzidzipomalowany na jasny beż, jest szfa, komoda.
Wreszcie mogę wszystko prać i układać na swoim miejscu. brakuje tylko łóżeczka, ale to dopiero na samym końcu:-) A w naszej sypialni stoi sobie kołyska
Mam nawet gwiazdki na suficie, które świecą w ciemności:-)
Chyba sama sie tam wprowadzę![]()
Gratulki pokoiku;-)
Mi też sie brzuch obniżył, bardzo urósł i mi przeszkadza cholernie ...
Nie mogę spać , sikam co chwila bo Mała jest już nisko wogóle jestem już zmęczona tą ciążą i mam dość.
Czekam na rozwiązanie jak na prezent od Mikołaja