Cześć dziewczyny!
Padam dzisiaj na twarz i na nic nie mam siły....:-(
Od rana biegam znowu po sklepach i wybieram, ale już brakuje mi sił...

A przecież to dopiero początek...

Dzisiaj spotykałam się z Panią od łazienek i pooglądałam sobie kanapy do salonu. Wkleję Wam kilka fotek na odpowiedni wątek..;-)
Wyprawiłam Mężusia do Suwałk i do jutra mam spokój....

!
Jeśli chodzi o pampersy to też przeszliśmy już na 4-ki, bo mała przesikiwała mi w nocy 3-ki. U nas pampers musi być bardzo mocno i dokładnie zapięty, bo jak zasypia to tak się wierci, że jej trochę zjeżdża..
Mrowa brązy są a owszem, ale i tak nie takie jak myślałam... Na żywo spodobało mi się trochę co innego, hehe;-)
Weronika gratulki ogromniaste dla Nelci!!!:-) U nas szykują się trójki, ale przebić się nie mogą, ale jedynek nadal nie widzę - wygląda teraz prześmiesznie z samymi dwójkami u góry, hehe
Asiu my kiedyś zaszczepiliśmy Zuzię jak Mariusz był już 'prawie' zdrowy (przechodził zapalenie krtani) i niestety mała załapała od niego. Rozłożyło ją tak strasznie, że skończyło się antybiotykiem - od tego czasu jestem bardzo wyczulona, żeby wszyscy w domu byli zdrowi przy szczepieniu maluszka, dlatego zastanów się i porozmawiaj z lekarzem...
A co do spania, to wiem, że farciara ze mnie, hehe

Chyba dziewczyny lubią spać tak jak ja, bo Zuza wstaje tak około 9-9.30, a Martynka ostatnio tak przed 9-tą. Tylko co z tego, skoro Martynka potrafi budzić się znowu po 4-5 razy w nocy na cycusia. Wiem, że to jej przyzwyczajenie, ale jak Mariusz ją usypia i nie daje jej cyca, to ryk jest taki, że uszy pękają....

I najgorsze, że nie mamy pomysłu jak to zmienić...
Iza trzymam kciuki żeby ząbki szybko wyszły i nie męczyły Dawidka...:-(
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących Mamusiek i dzieciaczków!!!:-)
I najlepsze życzonka dla Antosi i Jeremiaszka!