reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

nie bede sobie domu zagracac, bo chomikowanie doprowadza mnie do bialej goraczki.

Masz racje Celinka. Mnie przeraza ilosc rzeczy, ktore musialam i jeszcze bede musiala przytargac do domu w zwiazku z pojawieniem sie maluszka. Mieszkanie niby 3 pokojowe, ale robi sie coraz ciasniej i coraz wiecej klamotow naokolo.

Wozek mam z glowy. Wstawiam fotki. Co sie naszukalam, to moje, ale mam nadzieje, ze bylo warto. Szukalam czegos w miare lekkiego i zwinnego. U mnie w miescie sa bardzo waskie uliczki i chodniki, a ludzi duzo, wiec nie moze to byc wozek wielgachny i ciezki - ale tez musi byc wygodny dla dzidzi. Ma dosc duza gondole, co tez nie bylo latwo znalezc, bo teraz robia jakies takie dziwnie male. W dniu zakupu bylam tak zmeczona, ze ledwo na nogach stalam, wobec tego wszystkie wozki byly dla mnie strasznie ciezkie do pchania. A ten jednym palcem :-)

Narazie znalazlam jeden minus - nie da rady zmieniac siedziska w spacerowce. Dzidzia moze jezdzic tylko tylem do mnie :-( Ale poki co nie znalazlam innego, ktory by mi odpowiadal i byl dostepny na francuskim rynku. Albo tu takie dziadostwo, albo ja taka wybredna :-D :-p

Załączniki

• solo.jpg
    solo.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 83
  • solo_gond.jpg
    solo_gond.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 69
  • solo_rebel.jpg
    solo_rebel.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Moj syn tez od poczatku spal pod kolderka i nawet na plaskiej poduszce. Tez nie slyszalam zeby noworodek sobie koldre przeciagnal na glowe...
Pozdrawiam

Natalie - wózeczek wydaje się naprawdę fajny, co do spacerówki, to i tak dziecko woli oglądać krajobraz i to co się wokół niego dzieje na spacerkach niż spoglądać na mamusię ;-) ja tylko kółek mogłabym się doczepić, u nas chodniki są beee i takie średnio chyba by się sprawdziły, ale w sumie większość spacerówek ma takie :tak: ważne, że wózeczek spełnia Twoje oczekiwania ;-) tak więc gratuluję zakupu :-D

No wlasnie z tymi kolkami to trzy swiaty :-D W Polsce to na pewno bym brala na duzych pompowanych kolach, ale tu mi nie potrzeba - sniegu nie ma, dziur w asfalcie tez nie. A wozio przez te kolka lekki. W parku na wertepach daje rade (juz wyprobowalam z obciazeniem :tak:) A tu babki woza dzieci w wozkach na jeszcze mniejszych kolkach, wiec chyba nie bedzie zle - mam nadzieje.

Załączniki

• DSCN4709.JPG
    DSCN4709.JPG
    16,4 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCN4711.JPG
    DSCN4711.JPG
    14,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
aga_q - a jaki masz wzrost? bo ja też zastanawiałam się czy nie będą na mnie za krótkie, ale są w sam raz, nawet długawe ciut :-D mam 176 cm :)
Melulu - spodnie rewelacja :tak:

anik - śliczne zakupy - mebelki cudne ;-)

Do góry