wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Dziewczyny gratuluję wszyskich ślicznych zakupów!!!!!!!
Kluliczku - ten kombinezon co to go wynalazłaś jest rewelacyjny
:-)
jak bym szła na jakąś imprezę typu halloween to z pewnością bym taki założyła!!!!!
Natalie - pościel -super!!Wcale nie wydaje mi się smutna jest elegancka, pasuje do wszystkiego!!Ja równiez się przymierzam do kupna takiej podobnej
A ciuszków nadal żadnych nie zakupiłam ale od jutra mam wolne więc w końcu wyskoczę na małe zakupy!!!!
Kluliczku - ten kombinezon co to go wynalazłaś jest rewelacyjny
:-)
jak bym szła na jakąś imprezę typu halloween to z pewnością bym taki założyła!!!!! Natalie - pościel -super!!Wcale nie wydaje mi się smutna jest elegancka, pasuje do wszystkiego!!Ja równiez się przymierzam do kupna takiej podobnej
A ciuszków nadal żadnych nie zakupiłam ale od jutra mam wolne więc w końcu wyskoczę na małe zakupy!!!!
jedne bardziej za duże drugie mogą być ostatecznie, nie spadają z tyłka aż tak bardzo ale co chwilę muszę je podciągać - a sztruksy w końcu leżą idealnie - no i na tym poprzestaję swoje ciążowe zakupy - a bluzkę kupiłam bo myślę na wesele się w takiej wybrać, chyba pasuje, no nie? ;-)
grzebyków, nożyczek, termometrów ani żadnych kosmetyków jeszcze nie mam - jak już będe po obronie to wybiorę się z kuzynką do hurtowni i tam pokupuję reszte rzeczy , włącznie z pościelą i poszewkami