:-)
czytam o rozstępach - nio ja smaruje się perfecta mama - plus dokładam oliwke i przyznaje że efekty widac - nie mam rozstępów:-) i oby tak dalej, moja znajoma po pierwszej ciąży jest cała w paski: uda, brzuch, piersi ehhhh
To niestety nie w tym rzecz. W poprzedniej ciazy niczym nie smarowalam i brzuszek bez rozstepowy a tez byl olbrzymi. Teraz smaruje i rozstep na rozstepie

Mój lekarz mowi ze jak mi to na psychike pomaga to mam suie smarowac ale nawet najdrozszy na swiecie krem nie pomoze jak beda mialy wyjsc to wyjda.
Odebralam wyniki badan, jestem w szoku mojej morfologii. Przed ciaza najwiecej hemoglobiny mialam 12,5, w ciazy caly czas cos ponad 11, ostatnio 11,7 dzis odbieram wynik a tam 12,7

Mało tego zawsze mialam za niski hematokryt. Norma jest od 35 a ja mialam okolo 34 a dzis norma(35,9)!! Niewiem co jest grane ze dziecko mi zabiera a tak piekne yniki mam jak nigdy.
Ale za to z moczem chyba cos nie tak, zawsze mialam ponizej wyniku napisane osad bez zmian a w tych wsyztskich wynikach negatyw a dzis przy SG mam 1028 i ponizej wpisane osad bez zmian i dodane cos (pol...) nie umiem odczytać.
Na dodatek moj tata zachorowal dosc porzadnie.Wzywal ostatnio pogotowie bo myslal ze ma zawal, okazalo sie ze cos z zoladkiem, lekarz z pogotowia stwierdzil ze pewnie zapalenie blony sluzowej zoladka. Wczoraj znowu wyladowal w szpitalu jest kilka opcji albo wrzody dwunastnicy albo cos z trzustka lub woreczek. Odebral dzis wyniki, wyszla mu cukrzyca (na czczo 135 po 75g glukozy 220) ale robil 3 mies temu cukier i mial ok wiec podejrzewa ze cos z trzustka, jutro lekarz...
Wrocilam niedawno ze spacerku i zaraz ide robic moja pyyyyszna salatke (mniam). Zdjec na spacerku troszke porobilismy wiec pewnie znowu wkleje. Nie macie mnie dosyc jescze ogladac?