reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja weekend w szkole i ciesze sie ,ze jestem w domku:tak:.Wiadomo...wszedzie dobrze,ale...
Musze sie w koncu ubrac,jakiegos lenia mam dzisiaj:dry:

reklama
Hej a my wczoraj oczywiscie w marketach :/ na zakupach, powiem wam ze mam dosyć kupowania :dry:

ale powoli zblizamy sie do konca zakupów :blink:

a teraz ide sprzatać:tak:
bo w pokoju nie rozpakowane zakupki

Dziendoberek

my dzis wczesnie wstalysmy - Milena cos nie chce ostatnio spac. Weekend spedzilysmy na spacerach, placach zabaw i malym shoppingu;-);-);-)

Witam:-)
Ja juz obiadek mam prawie zrobiony jeszcze z jakies 15 minut:tak: ale popazylam sobie reke od nadgarstka do kciuka ale szczypia jak cholera:wściekła/y: jak na zlosc nic niemam w domu bo ostatnio pantenol dalam znajomej:wściekła/y: i juz nie wrucil do mnie:baffled:

a my dzis mamy mega fajny dzien. szymek pierwszy raz zszedl w nocy z wyrka przyszedl do naszego pokoju plakal i wolala mama mama ale bylam w szoku jak go zobaczylam nad glowa

no i udal nam sie dzis super spacer wyprawa po liscie ale bylo zabawy radochy turlania - nawet ja sie turlalam a co tam i zdjecia i wszystko co tylko mozliwe na spacerze jesienia
oby jutro bylo jeszcze bardziej slonecznie bo mamy te same plany

a to kilka uchwyconych chwil bylismy siasiadka i jej synkiem Maćkiem on młodszy od Szymcia o 4 miechy ale widac ze mieli sobie cos na ucho do powiedzenia :-D

reklama
Do góry